Лайм

MELOVIN висловився проти того, щоб пісня Alyona Alyona і Jerry Heil представляла Україну на "Євробаченні"

Ця композиція стала однією з найобговорюваніших у мережі

Український виконавець, один із фіналістів Нацвідбору MELOVIN (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) висловився на рахунок конкурсної пісні своїх колег. Зокрема, він розповів, що думає про трек дуету Alyona Alyona і Jerry Heil, які збираються підкорювати суддів та слухачів композицією про Діву Марію та матір Терезу. Нагадаємо, раніше артисток розкритикували користувачі мережі за згадку образу матері Терези.

Так, у коментарі "24 каналу" співак пояснив, чому йому теж не подобається згадка цієї особистості у пісні і чому подібний меседж є не зовсім правильним. На думку музиканта, образ матері Терези насправді є не таким, як вважають багато людей.

Читайте також: Стало відомо, в якому півфіналі Україна виступить на "Євробаченні-2024".

MELOVINФото: instagram

"Мені не подобається наратив матері Терези, тому що це диявол в рясі. Вона була негативним персонажем. І я б не хотів, як громадянин України, щоб цей наратив звучав від імені всіх українців. Але пісня – красива. І в мене вона є, я її слухаю", - говорить Костянтин.

Окрім того, артист відповів, що думає на рахунок прогнозів букмекерів стосовно переможців Нацвідбору. Нагадаємо, фахівці пророкують перемогу з великим відривом саме Alyona Alyona і Jerry Heil. MELOVIN, коментуючи це питання, говорить, що важливе значення має живий виступ, тому результати можуть бути доволі неочікуваними. Також він пригадав свою участь у "Євробаченні-2018".

"Коли я їхав на "Євробачення", на мене ніякі ставки не ставили. Коли поїхали TVORCHI, теж саме. Ставили на Jerry Heil. Про це всі забувають, але все вирішує завжди живий виступ. Якщо номер виглядає, як холодець серед зеленої тарілки, то це дивно. Тому треба дивитися живі виступи й саму постановку", - зазначив Бочаров.

Читайте на тему: Коли дивитися фінал Нацвідбору, який визначить представника України на "Євробаченні-2024".

Alyona Alyona і Jerry HeilФото: instagram

Alyona Alyona і Jerry Heil раніше реагували на критику користувачів мережі стосовно згадки матері Терези у їхній пісні. Вони зазначали, що використали образ цієї жінки "виключно як уособлення добра, світла та жіноцтва". Також виконавиці зауважували, що на закордонних платформах можна знайти геть інакшу інформацію про цю постать, тому її згадка викликає у людей різну реакцію: у когось позитивну, у когось - навпаки.

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" цього року пройде у шведському місті Мальме. Перший та другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня. Гранд фінал - 11 травня. Раніше Європейська мовна спілка повідомила, що у цьому році в заході візьмуть участь 37 країн. Після 31-річної перерви на конкурс повернеться Люксембург, у той час як Румунія не братиме участі.

  • Раніше пісню фіналіста Нацвідбору на "Євробачення-2024" Yaktak запідозрили у плагіаті: дізнайтесь всі деталі скандалу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу