Лайм

Упирі і стерв'ятники: Єфросиніна засудила поведінку ютуберів Іванова і Петрова, які ображали жінок

Зірка не стала стримувати емоцій та підбирати слів

Маша Єфросиніна прокоментувала скандал з ведучими каналу "Ісландія" Сергієм Івановим та Володимиром Петровим. Нагадаємо, вони продемонстрували яскраву форму мізогінії, образивши в ефірі журналістку Аліну Доротюк, реперку alyona alyona та блогерку Люду з Голлівуду.

Єфросиніна відреагувала на подібні викиди з боку цих чоловіків та пояснила, чому навіть не хоче згадувати їхні імена у своїх stories. Так, в Instagram Марія зауважила, що таким чином ютубери прагнуть привернути до себе увагу та змусити суспільство говорити про них. Петрова та Іванова вона назвала "упирями" та "стерв'ятниками", яких, як написала, "у своєму житті зустрічала десятки". Окрім того, ведуча нагадала, що її ім'я скандальні ведучі теж використовують у своїх жінок ненависницьких висловлюваннях.

Читайте також: Блогерка Алхім на алеї загиблих Героїв записала веселе відео під російську пісню.

Маша ЄфросинінаФото: instagram

"Я чи не перша жінка, з якої вони почали оббивання своїх мізогінних наративів. Чи не "найулюбленіше" їхнє клікабельне ім'я, сношаючи яке вони збирають свої жадані перегляди. Мене вони системно ображають, обливають помиями та говорять суто наклепи", - пише вона.

Знаменитість наголосила, що ні Петров, ні Іванов не мають соціального авторитету і абсолютно ніякої репутації. Таких людей вона порівняла з "помийною ямою":

"Переконана, що вони тільки цього й домагаються — щоб їх побачили, щоб обговорювали публічно, щоб підсвітили соціальним ліхтарем дно тієї помийної ями, звідки вони гавкають. Вважаю, що неможливо закенсилити те, що базово не мало і не має соціальної ваги, авторитету і репутації. Навіть якщо вони вибачаться, вони не припинять смердіти. Залиште їх наодинці з їхніми глибокими травмами і маленькими п**ьками, які нікому не потрібні. Досить підживлювати стерв’ятників і надавати їм значущості".

Нагадаємо, скандал розгорівся після того як Іванов та Петров дозволили собі грубі заяви про зовнішність українських жінок.

Читайте на тему: Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни.

Володимир Петров і Сергій ІвановФото: instagram

Доротюк у соцмережах відреагувала на ситуацію та заявила, що подібні коментарі у публічній сфері "ще більше легалізують шеймінг жінок за зовнішність". Також журналістка нагадала, що Володимир Петров відомий у медіаспільноті як "чорний політтехнолог" та "піарник Януковича". На його рахунку безліч "брудних" піар-акцій, у тому числі провокація з "тітушками" на мітингу проти президента-втікача в 2013 році.

alyona alyona, яку також публічно образили ведучі "Ісландія ТБ", присоромила ведучих та наголосила, що краще б вони спрямовували свої зусилля на щось корисне, а не на лиття бруду про жінок та їхню зовнішність.

Після того як ситуація набула розголосу, чимало колег та шанувальників підтримали Доротюк, реперку та блогерку Люду з Голлівуду, засудивши вислови Іванова і Петрова. Свою думку з цього приводу вони висловили у коментарях під дописами зірок, а також у власних stories.

реакція ЄфросиніноїФото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків