Лайм

Андрій Данилко розповів, як російська верхівка "особисто помстилася" йому під час війни

Артисту заборонили в'їзд до ОАЕ

Андрій Данилко, який досі публічно не підтвердив свою участь у журі українського Нацвідбору на "Євробачення-2024", висловився про "довічну заборону" на в'їзд до ОАЕ.

Раніше про це писали російські пропагандистські ЗМІ, посилаючись на виступ Вєрки Сердючки в Дубаї у 2022 році. Тоді на корпоративі артист нібито висловив антиросійську позицію, і в Еміратах його вирішили покарати за "розпалювання міжнаціональної ворожнечі".

Читайте також: Артист із команди Андрія Данилка втратив сина на війні: що відомо про трагедію.

Фото: https://www.instagram.com/v_serduchka/

У коментарі ТСН прес-служба Данилка вперше підтвердила чутки про заборону на в'їзд до Еміратів. Але є в повідомленнях і неточності. По-перше, у 2022 році Сердючка давала в Дубаї не корпоратив, а концерт "для всіх бажаючих". По-друге, офіційну причину заборони на в'їзд до ОАЕ місцева влада ніде не вказувала.

"Потрібно розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів - це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали і публічно з них сміємося, - каже Данилко. - А тим часом пісні Сердючки й досі звучать на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть із цим зробити, тому і лютують, вдаються до такої дрібнох помсти".

Раніше з аналогічною забороною зіштовхнувся і російський гуморист Максим Галкін, який засудив військову агресію РФ та підтримав Україну. Йому заборонили в'їзд не лише до ОАЕ, а й до Індонезії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни