Лайм

Даша Астаф'єва у надвідвертій сукні з відкритим бюстом розповіла про невдалі стосунки

Артистка знає, "як це жити з чоловіком, який себе не поважає"

Після невдалого цивільного шлюбу з бізнесменом Артемом Кімом, що розпався у 2021 році, Даша Астаф'єва не афішує особисте життя. Відомо, що знаменитість зустріла чоловіка, якого називає "коханням всього свого життя".

На особистій сторінці в Instagram 38-річна артистка вирішила торкнутися теми стосунків і зізналася, що пережила нещасливе кохання. Своїм дописом Даша хоче, аби інші "жінки величезної сили", які перебувають у важких стосунках, "побачили себе очима інших". Публікацію вона супроводила двома пікантними фотографіями в обтислій сукні з відкритим бюстом.

Читайте також: "Міс Всесвіт Україна" розповіла, як чоловік виставив її з дому після зради з подругою.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Я знаю, як це - жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в олії чужого напруження. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-хто, має свої комплекси, тріщинки й нерівності. "Усі ми люди, усі з минулим", - справедливо думаєш ти, бо й сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, із часом ти помічаєш, що тріщинки - то насправді прірва, у яку зливається і твоя енергія, а нерівності - пагорби, через які ти маєш продиратися щодня. Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок, - до оточення. І ти, озброївшись терпінням, починаєш тягнути на собі всі стосунки. Боротися не лише за свій настрій, але й за його стан. Бути опорою, вірою, силою, наснагою не лише для себе, але й для чоловіка. Це важко, але ти преш, як паротяг, - ти ж надійна партнерка", - пише Астаф'єва.

Даша зазначила, що зрештою краще не стане, і чим більше жінка докладатиме зусиль для таких стосунків, тим гіршими вони стають.

"Він бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе - лупити макогоном за силу. Йому хочеться, аби ти спустилася до його рівня й не демонструвала альтернативну поведінку, - продовжила вона. - Ти починаєш вірити кривднику. Можливо, ти й справді дурна, потворна, істерична й дивна. Можливо, ти й справді нікому не потрібна? Можливо, ти собі вигадала ідеальні стосунки, яких не існує? Адже як інакше пояснити це глибоке нещастя?".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Далі співачка звертається до "сильних дівчат" із важливим меседжем.

"От тут, люба, і важливо побачити себе очима інших. Звернутися по допомогу чи підтримку. Спитати поради людини, яка знала тебе "до". Відчути себе в інших обставинах і компанії. Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива у своїх, зазвичай тобі не здається. Хочу, аби кожна сильна дівчинка це почула", - наголосила Астаф'єва.

Раніше Даша Астаф'єва розповіла, що родина її хлопця була проти їхніх стосунків.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита