Лайм

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла, яку дитину вони не можуть усиновити через обмеження

Багатодітна мама відповіла на питання, яке цікавило підписників

Інна Мірошниченко з чоловіком в найближчому майбутньому планують усиновити ще одну дитину. У соцмережах обраниця шоумена поділилася, що хотіла б стати матір'ю для хлопчика або дівчинки віком 10+, проте у цьому питанні виникають певні перешкоди.

Цю тему багатодітна мама прокоментувала в Instagram-stories. Зокрема, вона зауважила, що у такому віці шанси на родину стрімко падають, адже більшість хочуть усиновити малюка з найменшого віку.

Читайте також: Аліментів немає: Даша Квіткова розповіла, хто фінансово забезпечує їхнього з Добриніним сина.

родина МірошниченкоФото: instagram.com/_inna_mi_

Тим не менше, такі плани родини не співпадають з можливостями, про що майбутнім батькам ще одного малюка детальніше повідомили фахівці. "Ми говорили про це з тренерами. Не дозволяють, бо діти в сім'ї в пріоритеті. Для них має зберігатися черговість появи. Тобто Мія має бути найстаршою, тому нам дозволяють дитину максимум 5 років. Може навіть молодше", - пише Мірошниченко.

Інна додає, що майбутня всиновлена дитина буде старше двох років, оскільки новонароджені діти в першу чергу знаходять собі родину. "Мінімального немає. Старше двох років. Бо немовлятка і так не затримуються у системі", - відповіла вона на питання когось із підписників, про те, чи є у них обмеження по віку дитини, яку вони хочуть всиновлювати.

Читайте на тему: Вагітна Лілія Ребрик розповіла, коли має народитися її третя дитина.

Тммур та Інна МірошниченкоФото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, влітку минулого року Тимур та Інна Мірошниченки всиновили 2-річного хлопчика Марселя із Житомирського дитячого будинку. У соцмережах родина ділилася всіма складнощами, з якими довелося зіштовхнутися на цьому шляху. Проте, навіть після пройденого, вони не відмовилися від ідеї подолати це "коло перешкод" вдруге.

Крім того, раніше Інна Мірошниченко розповідала, що цього разу подається сама, бо у її обранця не буде можливості відвідувати обов'язкові курси для майбутніх батьків.

"Я пішла на друге коло. Документи подані. Цього разу я подаюся сама. Бо Тім і так зробив неможливе, аби відвідувати школу навесні. Вдруге таке диво не станеться. Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на своє утримання, - писала жінка у жовтні минулого року. - Потім стаю умовною мамою-одиначкою відносно нової дитини (дітей). Далі ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів, але це легше, ніж Тіму підлаштуватися під школу".

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Зіркова пара виховує своїх двох біологічних дітей: 5-річну Мію та 4-річного Марка. Одружилися закохані у 2018 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита