Лайм

Було багато дорікань: Астаф'єва розповіла, що родина її хлопця була проти їхніх стосунків

Знаменитість щаслива з коханим

4 серпня Даші Астаф'євій виповнилося 38 років. З нагоди дня народження знаменитість розповіла програмі "ЖВЛ" про стосунки з бойфрендом, особистість якого приховує від публіки. У минулому – співачка, а нині – ведуча та бізнес-вумен поділилася подробицями особистого життя.

За словами Астаф'євої, її хлопець працює в IT-сфері і допоміг їй реалізувати бізнес-проект. Даша презентувала мобільний додаток UnderBooks, в якому представлені електронні та аудіокниги українських авторів. Сама Астаф'єва - не лише засновниця проекту, а й читець.

Читайте також: Даша Астаф'єва розповіла про невдалу операцію, через яку не може співати.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

"У минулих стосунках я відчула, що потрібно розповісти і це, можливо, надихне тих людей, які розчарувалися у відносинах та людях. І це певним чином зіграло не дуже добре, - висловилася вона про цивільний шлюб із Артемом Кімом, з яким розійшлася у 2021 році. - Зараз все, що я можу сказати, - стосунки стали тим, що мене врятувало. Те, що наші стосунки перейшли ще й у професійну сферу, що ми працюємо разом. Для мене це найбільший порятунок".

Астаф'єва зізналася, що після початку повномасштабної війни переосмислила свою кар'єру. Цьому сприяла як хвороба, яка позбавила її можливості співати, так і реакція рідних бойфренда з їхній роман.

Читайте також: Це підлабузництво: Даша Астаф'єва жорстко висловилася про нові патріотичні пісні.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

"Дуже багато було дорікань саме до моєї професії. Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди, - сказала модель, яка раніше знімалася у багатьох відвертих фотосесіях. - Я зараз як ніколи налаштована на створення сім'ї, на те, щоб розвиватися разом і бути гарним прикладом для людей".

Повертатися до кар'єри співачки Астаф'єва поки що не планує - як через стан голосових зв'язок після невдалої операції, так і через нові пріоритети.

"Я поки що співати не можу, фізично це нереально. Я зараз дуже уважно ставлюся до української творчості. Я відмовилася від своїх пісень. Я не вважаю, що зараз час для розваг. Сьогодні у мене просто не повертається язик і немає бажання. Я постійно уявляю, як там військовим. Їм точно зараз не до "Авокадо". Ну і самій мені. Я переосмислила все. У всього є початок і кінець", - висловилася вона.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

Раніше Даша Астаф'єва з болем розповіла про рідну бабусю, чиє село залишилося без води після підриву Каховської ГЕС.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита