Лайм

Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення"

Зірка не стала зволікати з відповіддю

Після оголошення результатів Нацвідбору на "Євробачення-2024" думки користувачів мережі розділилися: хтось вітає Alyona Alyona і Jerry Heil із заслуженим першим місцем, у той час як інші заявляють про можливу фальсифікацію голосів та "куплену" перемогу артисток.

Реперка Alyona Alyona не стала тягнути з відповіддю на подібні закиди та прокоментувала ситуацію. У студії "Сніданку з 1+1" представниця України на "Євробаченні-2024" пояснила, чому їхня перемога на відборі була чесною.

Читайте також: Що відбулося в фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2024": виступи учасників і критичний збій у "Дії".

Фото: instagram.com

"Знаєте, я постійно кажу одне й теж: "Дай нам Боже тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони в нас є". Я не уявляю, скільки треба заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони в нас є, і ми б їх витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну та класну пісню, яка потрапить до серця, то нехай вони в нас будуть", - сказала виконавиця.

Одним із перших про можливу фальсифікацію голосів на тлі збою у додатку "Дія" заговорив фіналіст Нацвідбору MELOVIN (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров). Він, нагадаємо, посів третє місце, а після кінцевих результатів повідомив, що не погоджується із такими балами. У соцмережах музикант сказав, що дует переможниць нібито "заплатили чимало грошей", аби здобути бажане перше місце. Деякі користувачі мережі у коментарях під постом виконавця висловили таку ж думку. Однак, як вже зазначалося вище, подібні звинувачення Alyona Alyona спростувала.

Тим часом представник "Дії" Мстислав Банік раніше говорив, що збій у додатку ніяк не вплинув на результати голосування глядачів, і отримані цифри – справжні.

Читайте на тему: Чи переможе Україна на "Євробаченні-2024" з піснею Alyona Alyona і Jerry Heil: прогноз букмекерів.

Фото: instagram.com

Також у студії "Сніданку" Jerry Heil висловилася про зміни у номері на пісню "Мати терези" після деяких зауважень від суддів. Артистка заявила, що вони з колегою дослухаються до усіх рекомендацій.

"Звісно, ми будемо дослухатися до порад. Ми з Альоною насправді хотіли, щоб цей номер мав світліший вигляд. Але у нашому номері в роботі зійшлося дуже багато команд і вирішувати такою величезною кількістю людей швидко – це складно. Тому ти покладаєшся вже на продюсера проєкту. Ми дослухалися і зробили так, як нас попросили. Тепер ми ще раз переконалися в своїй позиції", - зазначила Яна Шемаєва (справжнє ім'я співачки).

  • Нагадаємо, пісню Alyona Alyona і Jerry Heil для "Євробачення" раніше критикували у мережі за згадку матері Терези: що з нею не так.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування