Лайм

Сварилися і розходилися: дружина ексміністра оборони Резнікова розповіла, що врятувало їхній шлюб

Жінка озвучила особисті деталі

Колишній міністр оборони Олексій Резніков у шлюбі з телеведучою Юлією Зорій, з якою одружився у липні 2020 року. Обраниця чоловіка розповіла, що у їхньому сімейному житті траплялися кризи, і їх вдалося подолати.

Деталями про той період життя жінка поділилася в рамках "Він вона шоу" - проекту від каналу "СТБ". Зокрема, під час розмови з Григорієм Решетніком Зорій зазначила, що проблеми у взаєминах з чоловіком розпочалися на тлі початку повномасштабної війни, яка призвела до серйозної переоцінки цінностей.

Читайте також: Знову бачу її тією: Олександр Волошин заговорив про почуття до колишньої дружини Анни Трінчер.

Олексій Резніков і Юлія ЗорійФото: instagram.com/yulia_zoriy

"Раніше моя професійна самореалізація - це було найголовніше для мене. І Олексій сприймав це з повагою та розумінням. Ніколи не тиснув на мене, щоб я покинула роботу. А навпаки о 3 ночі робив мені бутерброди та каву, поки я збиралася на етер. Але коли почалося повномасштабне вторгнення, я, як і тисячі жінок, не бачила і не чула свого чоловіка. На той час він був ціллю для ворога, в мене був фізичний страх за нього. Ось тоді я зрозуміла, що немає нічого важливішого за сім’ю, за близьких, їхні життя та здоров’я. Для мене тепер ніяка робота не буде в пріоритеті", - коментує цю тему Юлія.

Парі вдалося знайти шлях вирішення проблеми. Вони звернулися до сімейного терапевта, і це, за словами Зорій, врятувало їхній шлюб. Ведуча наголосила, що вони з Олексієм пропрацювали конфлікти ще до укладання шлюбу, а одружувалися вже з чітким розумінням кожен своїх ролей.

"Я ніде цього не розповідала. Але ми довгий час були в сімейній терапії. Два роки ми "притиралися" одне до одного. Ми сварилися, розходилися, але бажання бути разом було сильніше. Ми всі проблеми пропрацювали до шлюбу. Одружилися вже з розумінням, хто є хто", - каже жінка.

Читайте на тему: Чи правда Юлія Саніна розлучається з чоловіком: в команді співачки дали відповідь.

пара одружилася у 2020-муФото: instagram.com/yulia_zoriy

Про сімейну терапію на тлі кризи у стосунках раніше розповідала і колишня акторка "Кварталу 95", а нині телеведуча Олена Кравець. Вона зі своїм чоловіком Сергієм в шлюбі вже понад 20 років. Пара виховує трьох дітей: двійнят Катю і Ваню, старшу доньку Марію.

Двійнят знаменитість народила у 39 років, і для подружжя була несподіванкою поява одразу двох дітей, що призвело до неочікуваних наслідків.

"Ми не були готові, що це буде ось так, - розповідала Олена. - Ми дуже хотіли другу дитину, і коли трапилася двійня, це була лавина, що увірвалася, в наше життя, і це перевернуло весь наш життєвий уклад з ніг на голову. І нас понесло, вибився ґрунт з-під ніг. Ми стали мамою й татом".

Через масу негараздів, з якими закоханим довелося зіштовхнутися, вони зрозуміли, що не впораються без допомоги психотерапевта. Це рішення для їхньої родини виявилося вірним:

"Це та кватирка, через яку заноситься свіже повітря у ваші стосунки, коли здається, що вже все, що вже все померло і вже немає чим дихати".

Олена Кравець з чоловіком СергіємФото: instagram.com

  • Раніше Наталка Денисенко зізналася, чи з'ясовувала з нею стосунки колишня дружина Андрія Федінчика.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna