Лайм

Знову бачу її тією: Олександр Волошин заговорив про почуття до колишньої дружини Анни Трінчер

Хлопець прокоментував тему особистого життя

Блогер Олександр Волошин, який у листопаді минулого року оголосив про розлучення з дружиною Анною Трінчер, висловився про почуття до неї. Він не відкидає ймовірності, що колись знову захоче бути поруч із дівчиною.

Про особисте хлопець розповів в ефірі "Він вона шоу". Зірка соцмереж зауважив, що в минулому перегорів до виконавиці через свій психічний розлад. У той період Трінчер віддавала всі свої сили, щоб допомогти обранцю, і через це змінилася і, за словами Олександра, "частково втратила себе".

Читайте також: Надія Матвєєва розповіла про можливість шлюбу зі своїм молодшим на 20 років коханим.

Анна Трінчер і Олександр ВолошинФото: instagram.com/annatrincher_official

"Ми розійшлися через мій психічний розлад. Аня повністю всю себе вклала в те, щоб відновити мене, і забула про себе. Тобто частково втратила себе. Зараз я вже бачу, що через місяць після того, як ми розійшлися, вона починає заново себе знаходити", - пояснює він.

Зараз, як каже Волошин, він знову бачить у Ані "ту дівчину", в яку закохався і якій колись освідчився. Хлопець не відкидає думки, що у майбутньому може відновити свої романтичні стосунки з Трінчер. "Я знову бачу її тією, якою вона була. Я не буду голосно заявляти, але я бачу ту дівчину, якій я освідчувався, - говорить блогер. - У мене щось знову з'являється всередині. Може, варто… Я не знаю, як воно буде далі".

Що стосується самої Трінчер, то вона не стала коментувати заяви свого колишнього чоловіка. У соцмережах дівчина лише зазначила, що, можливо, її історія стане для когось прикладом того, як не варто поводити себе у стосунках. "Я сподіваюся, що історія моєї кризи і власної трансформації стане для вас дуже повчальною. Дівчата, робимо висновки, вчимося на чужих помилках", - написала Анна в Instagram-stories.

Читайте на тему: Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Експара була у шлюбі 2 рокиФото: instagram.com/annatrincher_official

Про розлучення Волошин і Трінчер оголосили наприкінці листопада. У спільному відео на YouTube вони обговорили свої проблеми у стосунках. Ініціатором розриву виступив саме Олександр. "Шкодую, що все так швидко закінчилося. Здавалося, що це триватиме все життя. В один момент я зрозумів, що не готовий далі завдавати тобі болю, який завдав. І я не можу контролювати це. Я не відчуваю того, що відчував раніше. Такого почуття вже немає", - коментував він.

ролик, у якому зірки відверто поговорили про розлученняФото: YouTube

Анна своєю чергою додала, що криза у їхніх взаєминах почалася ще за півроку до розлучення,а з’явилася вона на тлі депресії Олександра. Тоді обоє проходили спільну сімейну терапію, але досягнути бажаних позитивних змін їм так і не вдалося.

В офіційному шлюбі ексзакохані були близько двох років. Пропозицію дівчині блогер зробив у жовтні 2021 року, в вже через кілька місяців вони почали активну підготовку до весілля.

  • Нещодавно Трінчер на Балі показала фігуру у мікро-бікіні, яке мінімально приховує тіло.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни