Лайм

Зрадниця Марченко у своєму шоу "Паломниця" розповіла про "дивовижний" обмін Медведчука

Путіністка розповіла про три "дива"

Зрадниця України Оксана Марченко випустила новий сезон "Паломниці". У ньому дружина обвинуваченого в держзраді екснардепа Віктора Медведчука розповідає про "дивовижні дива", що сталися з нею та її чоловіком.

Про вихід продовження шоу путіністки розповіли журналісти "Телебачення Торонто". У дисклеймері кожного випуску "паломниця" розповідає про перше "диво". Мовляв, матеріал для другого сезону, який знімався у 2021 році, викрали, "захопивши та розгромивши" її офіс у Києві у березні 2022 року. Через 8 місяців "грабіжники" несподівано повернули відзнятий матеріал.

Читайте також: Актор "Дизель шоу" Сморигін розповів, як породичався зі зрадницею України Оксаною Марченко.

Фото: Скріншот

Наступне "диво", про яке розповідає у "Паломниці" Марченко, пов'язане з Медведучком. Вона розповіла, що у вересні 2022 року сходила на богослужіння, де причастилася, а під час проповіді почула, що "сьогодні Божа Мати запрошує всіх на свій день народження". Увечері того ж дня, як стверджує Марченко, вона довідалася, що її чоловіка обміняли.

"Отже, події 22 вересня 2022 року ми називаємо "обміном Медведчука на 215 українських військовослужбовців". Оксана Марченко ж називає це "запрошенням Медведчука на день народження Богородиці". Бо на день народження Чебурашки 20 серпня він уже запізнився, тож треба було хоч кудись потрапити", - прокоментували цей епізод у "Телебаченні Торонто".

Фото: скріншот

На цьому "дива" не скінчилися. Зрадниця розповіла, що одного разу поставила гірчичники та отримала хімічний опік 4 ступеня у зоні декольте. І нібито мощі грецького святителя Спиридона врятували її від рубців на "найвиднішому місці".

"Коли я доторкнулася до капців святого Спиридона, священик поклав на мене епітрахіль і прочитав молитву. Наступного ранку, коли я приймала душ, я побачила, що на моїй шкірі немає жодного сліду від моїх страшних опіків", - видала Марченко.

Також у ролику зрадниця спілкується зі співаком-путіністом Миколою Басковим, який каже: "Ми маємо дивитися навколо себе і всередину себе. Але вперед ми маємо дивитися з надією".

Фото: скріншот

Потім їде до Сербії, де зустрічається із відданим прихильником російського режиму, режисером Еміром Кустуріцею та з актором-путіністом Мілошем Біковичем, якого відсторонили від зйомок у серіалі "Білий лотос" HBO після звернення МЗС України.

Раніше ми писали, що Оксана Байрак після втечі до Росії знімає новий фільм: у ньому грають актори з України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита