Лайм

З двома дітьми на руках: Даша Кацуріна розповіла, як змінилася після свого гучного розлучення

Колишні закохані були у шлюбі 7 років

До березня 2022 року Даша Кацуріна була дружиною Міші Кацуріна, який з червня 2023-го одружений з Надею Дорофєєвою. У шлюбі з ресторатором дизайнерка народила двох дітей, молодшому з яких нині 2 рочки. Майже через два роки бізнесвумен публічно прокоментувала своє розлучення.

В інтерв'ю чеському Vogue Даша розповіла, що на момент повномасштабного вторгнення вони з Мішею були вже не разом. Молодій мамі було важко не лише через війну, також у неї на руках була донька і новонароджений син.

Читайте також: Піти від жінки не дорівнює піти від дітей: Міша Кацурін відповів на хейт через розлучення.

Міша і Даша Кацуріни Фото: instagram.com/dasha_katsurina

"У той час, коли почалася масована атака на мою землю, я переживала розлучення з двома дітьми на руках", - сказала Кацуріна європейським журналістам.

Водночас цей складний досвід змінив Дашу, і їй подобаються ці зміни. Втім, рекомендувати цей метод "дорослішання" вона не буде.

"Цей досвід показав мені, наскільки я сильна і наскільки я недооцінювала себе раніше. Я подорослішала і почала собі подобатися. Моє життя змінилося на краще таким чином, але я точно не рекомендувала б цей метод нікому іншому", - додала вона.

Також Даша поділилася, що саме діти не дають їй розслабитись, і вони є її мотивацією та енергією.

Даша Кацуріна з дітьми Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Вона додала, що з "великою повагою" ставиться до невдач, адже вони дають можливість вирости. "Головне - зупинитися, проаналізувати, що сталося і чому, вирішити, що з цим робити, і вирішити, як поводитися в майбутньому", - зауважила Кацуріна.

Нагадаємо, Михайло Кацурін та Даша Кацуріна були одружені 7 років. Після розлучення ресторатор одружився з Надою Дорофєєвою, а його колишня дружина зав'язала стосунки з Володимиром Дантесом - ексчоловіком співачки.

Раніше Володимир Дантес відповів, чи хоче одружитися з Дашею Кацуріною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео