Лайм

Тімур Мірошниченко назвав "надхмарний" гонорар, який отримав за проведення Нацвідбору на "Євробачення"

Ведучий здивував відповіддю

На другий рік великої війни на організацію Національного відбору на "Євробачення-2024" виділили майже 11 млн. гривень з держбюджету, що призвело до суспільного обурення. Постійний ведучий цієї події Тімур Мірошиченко прокоментував скандал і розповів, скільки йому заплатили за проведення цьогорічного заходу.

Свій гонорар шоумен розсекретив у розмові з ведучими каналу "Новини.LIVE". За його словами, у нього в контракті прописана неймовірна маленька сума, з якої ще доводиться сплачувати податки.

Читайте також: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

Тімур Мірошниченко – ведучий Нацвідбору Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Я постійний ведучий "Євробачення", якщо хтось думає, що я за це отримую надхмарні гроші, то це не так. У мене в контракті було прописано, здається, 185 грн. І з цих 185 грн ще треба податок заплатити", – заявив Мірошниченко.

Він додав, що розуміє невдоволення українців тим, що такі великі кошти були витрачені під час війни. І поділяє думку багатьох, що зараз у пріоритеті - витрати на підтримку ЗСУ. Проте, за словами Мірошниченка, про культурні проекти також не слід забувати.

"Представлення України на міжнародній арені зараз є обов'язковим, щоб український прапор висів на плечах усіх наших представників, на всіх можливих змаганнях, у тому числі пісенних. Культура - це важливо", - підкреслив ведучий Нацвідбору.

Читайте також: Ізраїль на "Євробаченні-2024" представить співачка, яка жила в Москві та виступала в окупованому Криму.

Реалізацією Нацвідбору на "Євробачення-2024" займалися акціонерне товариство "НСТУ" та "1+1 Продакшн". З даних сайту держзакупівель Prozorro стало відомо, що нинішній телеконцерт коштував 10 999 811,46 грн. Ця сума, яку витратили з державного бюджету країни, пішла на розробку концепції, сценарії, декорації, монтаж, спецефекти, постановку номерів, запис візитівок учасників тощо.

Переможці Нацвідбору на "Євробачення-2024" alyona alyona і Jerry Heil Фото: instagram.com/alex_demydenko

Про недоцільність участі України у "Євробаченні" під час війни висловлювалися не лише звичайні українці, а й публічні люди. Серед них – продюсери Михайло Ясинський, Вадим Лисиця та Олена Мозгова.

"Тобто, номер кожного учасника цього шоу обійшовся в 27000 доларів... Причому, скоріш за все, більшість витрат на номери додатково несли самі учасники. Так принаймні були останні роки", - зазначив у себе в Facebook Михайло Ясинський, а також згадав Румунію, яка цього року відмовилася від участі у конкурсі через фінансові труднощі.

Фото: facebook.com/mikeyasinskiy

Фото: facebook.com/mikeyasinskiy

"Хай пробачать мене всі дотичні до цього творчі люди. Нам потрібен мільйон дронів, а не це", - сказав Вадим Лисиця.

Фото: facebook.com/vadymlysytsia

"Євробачення.. 11 лимонів ₴ це більше 600 FPV дронів! Ну, це так, для тих, хто весь час скаче і хоче розважатись! Вчора розмовляла зі своїм другом... каже зі всього батальону, з бререзня 2022 залишилось три людини... а так то так, давайте будемо скакати і далі", - висловила свою думку Олена Мозгова.

Фото: facebook.com/mozgovaolena74

Раніше у "Дії" відповіли, чи вплинув збій на результат голосування за представника України на "Євробаченні".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину