Лайм

Пішов на фронт з астмою: Валентина Хамайко розповіла про пасинка, який загинув на війні

У телеведучої були теплі стосунки з сином чоловіка від попередніх стосунків

У червні 2023 року на фронті загинув пасинок Валентини Хамайко, якому був лише 21 рік. Акторка і телеведуча розповіла, які у неї були стосунки з сином чоловіка від попереднього шлюбу і як вона дізналася про загибель Остапа.

В інтерв'ю Славі Дьоміну ведуча "1+1" зізналася, що коли вони з Андрієм Оністратом починали жити разом, Остапові було близько 5 років. Хлопчик часто проводив час із новою сім'єю тата і деякий час навіть з ними жив. Валентина каже, що ніколи не намагалася замінити йому маму, але завжди ставилася до пасинка з теплотою і турботою.

Читайте також: Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком-військовим переконують сина не йти воювати у 18 років.

Валентина Хамайко з чоловіком Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

"Я організовувала йому день народження, коли йому було 5 років. Ми спілкувалися, грали, я любила проводити з ним час. Ми разом їздили на відпочинок, ми в принципі багато проводили час. Я пам'ятаю момент, коли Остап біг на руки до Андрія, але не біг до мене, тому що я не була йому мамою. Стати подругою для дитини 4-5 років на початку це теж не так просто. І я пам'ятаю, що мені хотілося, щоб він також щасливо і так радісно біг до мене на руки", - згадала Хамайко.

Валентина додала, що потім у неї з Остапом були гарні стосунки і було багато моментів, які вона згадує з теплотою. "Я ніколи не намагалася бути йому мамою, намагалася просто, щоби нам було цікаво проводити час", - зазначила ведуча.

Остап Оністрат зі зведеними братами Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Також вона розповіла, що в дитинстві Остап мав сильну алергічну реакцію, яка згодом переросла в астму. Це серйозне захворювання, яке проявляється астматичним кашлем і задишкою, не завадило хлопцеві доєднатися до лав ЗСУ.

"Він же сам пішов, це був його вибір. А зараз не перебирають. Тим більше він пішов в зону ближче до бойових дій, а там беруть усіх. Це нікого ніколи не зупиняло. Він завжди був з інгаляторами, це те, що ми йому туди висилали", - сказала Хамайко.

Читайте також: Командує взводом: Фоззі з ТНМК розповів про сина Ігоря Пелиха, який служить у ЗСУ.

Андрій Оністрат з Остапом Фото: instagram.com/onistrataa

Про загибель Остапа телеведуча дізналася від чоловіка, котрий також став на захист країни на початку повномасштабного вторгнення.

"Мені зателефонував Андрій і сказав про це. Ми тоді були в машині разом із Соломією [спільною доньою пари], ми їхали по питанням виробництва. Ми тоді поговорили з Андрієм і я до кінця не змогла не те, що усвідомити, тобто у мене в таких стресових ситуаціях спрацьовує захисна функція, коли ти почув інформацію, але ти далі починаєш робити те, що маєш робити протягом цього дня. Я машинально продовжила робити те, що у мене було заплановано цього дня. Звичайно, воно наздогнало ввечері, коли ти залишаєшся наодинці", - зі сльозами на очах розповіла Валентина.

Хамайко пригадала, як тоді почала думати, як їй підтримати чоловіка, який знаходиться за сотні кілометрів від неї.

"Я ніколи не проживала цю ситуацію, я не знала, як допомогти. Все, що я намагалася робити – максимально відповідати на кожен дзвінок чоловіка і просто з ним спілкуватися. І все, – поділилася вона. – Але це дуже складний момент, бо поряд є підліток Соломія, яка усвідомлює важкість усієї ситуації, а є молодші діти, які не усвідомлюють ситуацію. У мене є зворотний бік процесу, бо коли прийшла додому і почала розповідати це дітям, то мене накрило іншою хвилею, бо наш молодший син не розумів, хто загинув, він дуже довго запитував: "Тато загинув чи Остап загинув?" І це дуже важко психологічно, коли ти маєш багато разів дитині це повторювати".

Валентина Хамайко з синами Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

За словами Валентини, коли чоловік та пасинок пішли служити, вона усвідомлювала, що може більше ніколи не побачити своїх близьких людей. Ведуча навіть обговорювала це з чоловіком.

"Я йому ставила запитання: "Ти розумієш, що ситуації можуть бути різні?". Але Андрій настільки завжди оптимістичний і світлий у цих своїх думках, і впевнений, він має так багато цієї внутрішньої сили, що він мені завжди казав: "Валь, ну все буде добре. Доля завжди була до мене прихильною. Все буде добре", - згадала вона розмову з чоловіком на початку великої війни.

Читайте також: Не обговорюємо смерть: Марічка Падалко розповіла, як переживає розлуку із чоловіком-військовим.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат живуть у цивільному шлюбі понад 17 років та виховують чотирьох спільних дітей – 15-річну Соломію, 13-річного Михайла, 10-річну Мирославу та 5-річного Андрія. Свої стосунки пара зареєструвала лише у церкві. Також у віце-президента Федерації триатлону України є донька Віта від першого шлюбу. Остап народився у другому шлюбі бізнесмена та воїна ЗСУ.

Сім'я Валентини Хамайко Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Раніше Валентина Хамайко заявила про бажання вирушити на фронт, щоб бути поряд із чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято