Лайм

Ми разом тільки рік: Дантес відповів, чи хоче одружитися з Дашею Кацуріною

Співак поділився особистими переживаннями

Надя Дорофєєва та ресторатор Михайло Кацурін зіграли весілля невдовзі після розлучення зі своїми колишніми, але Володимир Дантес і Даша Кацуріна не поспішають узаконювати стосунки. В інтерв'ю Люкс ФМ співак розповів, чому поки не замислюється про весілля.

Читайте також: Пропозицію робив двічі: Дорофєєва розповіла, як погодилася стати дружиною Кацуріна.

Фото: https://www.instagram.com/volodymyrdantes/

"Я не знаю щодо весілля. Ми часто перекидаємось якимись моментами, але й так класно. Наразі і так супер. Я не відкидаю той момент, що воно буде, але ми разом лише рік", - відповів Дантес.

З Надею Дорофєєвою співак зустрічався до шлюбу понад три роки. Після весілля у 2015 році вони були разом 7 років та розійшлися у березні 2022-го. Незабаром Дорофєєва оприлюднила стосунки з другом родини, Михайлом Кацуріним. Володимир і Даша зблизилися на тлі розлучень і теж стали парою.

"Якщо святкувати [весілля], то не думаючи про те, що в цей момент помирають люди. Я згоден, що повинні бути весілля, повинні з'являтися сім'ї. Але це тільки моя проблема. Швидше за все, треба поговорити з психологом", - зізнався Дантес.

Читайте також: Головне - кохання: Дорофєєва відповіла на хейт через шлюб із Кацуріним.

Фото: https://www.instagram.com/volodymyrdantes/

Також артист повідомив, що незабаром його кохана жінка з дітьми повернеться з Польщі в Україну, і вони житимуть разом.

"Вона моя кохана людина, поряд з якою я розвиваюся. Людина, яку я кохаю, яка мене кохає незважаючи ні на що. Нам дуже важко, ми часто не разом. Але через кілька місяців вже будемо постійно разом, і це найголовніше, - розповів Дантес. - Я розумію, що її повернення в Україну не сильно зблизить нас фізично, тому що постійно хтось кудись переїжджає. Але Даша - це кохана, друг, партнерка".

Фото: https://www.instagram.com/dasha_katsurina/

У Даші та Михайла Кацуріних двоє спільних дітей, які більшу частину часу перебувають з мамою за межами України. Старшій дочці Саші 7 років, а молодшому синові Івану – 2 роки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа