Лайм

Служу народу України: Хливнюк прокоментував отримання відзнаки від Ради національної безпеки

Зірка разом з іншими побратимами продовжує боротьбу на фронті

Український виконавець, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк захищає нашу країну від ворогів з перших днів повномасштабної війни. У соцмережах він час від часу ділиться деталями своєї служби, і цього разу артист розповів про нове досягнення.

Зокрема, в Instagram-stories музикант оприлюднив фото, на якому показав нагрудний знак "Захиснику України". Таку нагороду він отримав від Ради національної безпеки і оборони нашої країни.

Читайте також: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори і співаки.

Андрій ХливнюкФото: instagram.com/andriihorolski

Нагрудний знак зазвичай вручають за вагомий внесок у справу забезпечення національної безпеки і оборони, зразкове виконання службових обов'язків в умовах воєнного стану, мужність і героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності держави.

"Заробимо на нові засоби, навчимося і довчимо інших. Працюватимемо на полі бою і в тилу. Допоки поки наша земля стане вільною. Служу народу України. Дякую за довіру", - прокоментував нагороду Хливнюк.

Відомо, що на фронті чоловік воює як пілот ударного дрона. Ще на початку повномасштабної російсько-української війни захисник приєднався до підрозділу патрульної поліції "Софія", у складі якого і виконує свої професійні обов’язки.

"Я пілот ударного дрона українського виробництва, який розвідує та виконує ударні місії на південному напрямку фронту, - розповідав лідер "Бумбоксу" в інтерв'ю PRESSING у квітні 2023 року. - Ми брали участь у боях за Херсонщину, і продовжуємо це робити з перервами на збори, мої подорожі. Крім забезпечення свого маленького підрозділу та двох екіпажів, командиром яких я є, я займаюся безпосередньо участю у плануванні та виконанні бойових місій. Якщо десь є ворог, до якого я можу дістатись, я намагаюся його знешкодити".

Читайте на тему: Я стою на обліку: MELOVIN чесно зізнався, чому не пішов захищати країну.

Фото: instagram.com/andriihorolski

"Я нікого не вбиваю. Вбивство - це кримінальна відповідальність, - також коментував знаменитість службу на фронті. - Я намагаюся деактивувати людських істот, які виросли на моїх піснях, взяли зброю, сіли в танки та приїхали до мене додому вбивати, руйнувати людям будинки, гвалтувати, грабувати. Я не вважаю, що це вбивства".

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Хливнюк вступив до територіальної оборони Києва. У березні 2022 року потрапив під мінометний обстріл російських загарбників, в результати чого отримав поранення.

Також у перші дні повномасштабної війни опублікував відео, де зі зброєю виконав частину української народної пісні "Ой у лузі червона калина". Тоді ролик став вірусним у соціальних мережах, а згодом британський гурт Pink Floyd випустив першу за 28 років пісню під назвою "Hey Hey Rise Up" з використанням вокалу відомого українця.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі