Лайм

Анастасія Приходько публічно посварилася з зірковою психологинею Наталією Холоденко

Знаменитості не стримували емоцій

Між Анастасією Приходькою та Наталією Холоденко стався публічний конфлікт. Співачка та зіркова психологиня, яка раніше сварилася з Машею Єфросиніною, обмінялися образами у соціальній мережі.

Скандал розпочався з ролика, де психологиня, яка під час повномасштабної війни живе за кордоном, закликає українців не падати духом.

Читайте також: Ганьба нашої країни: Приходько висловилася про Потапа та його вчинки під час війни.

Анастасія Приходько, Наталія Холоденко Фото: instagram.com/prykhodko_official/instagram.com/kholodenkon

"Нас зливають, за нас все вирішили. Україну ділять. Будь ласка, не програвайте внутрішньо. Коли ми програємо внутрішньо, у нас дійсно не буде жодного шансу на зміни. Так, зараз складна ситуація, але це час, коли ми самі визначаємо своє майбутнє", - каже на відео Холоденко.

Приходько в Instagran-історіях показала фрагмент цього ролика і не стала приховувати свого ставлення до Холоденко та її висловлювань. "Якби ви тільки знали, як мене дратує ось ця психологиня. Що вона меле і для кого? Для батальйону "Монако"?, - обурилася співачка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Наталія не стала зволікати з відповіддю. Коментуючи слова Анастасії у себе на сторінці, психологиня назвала співачку "збитою льотчицею" та заявила, що їй подобається дратувати людей.

"Мені щойно підписниця надіслала, як одна зі збитих льотчиків наших співачок у минулому... Ну, людина співати вміє, але ніхто не слухає, розумієте? Як вона обурена моїми словами про "внутрішньо не здавайтеся". Мені здавалося, що більш невинне, що я сказала, сказати не можна, але людину я дратую", - сказала Холоденко.

"Я хочу сказати, що мені подобається дратувати людей. Це прикольно. Дратуєш і якась енергія по тілу проходить у цих роздратованих. Я їх повертаю до життя, їхня заздрість до мене мотивує їх рухатись вперед", - додала Наталя.

Фото: instagram.com/kholodenkon

Раніше Анастасія Приходько різко відреагувала на виступ Віри Брежнєвої у Києві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита