Лайм

Ганьба нашої країни: Приходько висловилася про Потапа та його вчинки під час війни

Конфлікт між артистами триває 12 років

Анастасія Приходько не приховує своєї неприязні до Олексія Потапенка (Потапа). Співачка неодноразово виступала з несхвальними словами на адресу свого колеги, а під час війни її хейт загострився. Артистка вважає, що своїми вчинками репер ганьбить Україну, і він не має популяризувати країну за кордоном.

В інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" Приходько зізналася, що конфлікт із Потапом розпочався ще у 2011 році. За словами Анастасії, музикант некоректно поводився в її бік, і робив це неодноразово. Згодом почалися "історії під час війни". Найбільше співачку обурила витівка репера у Москві у 2014 році.

Читайте також: Немає часу на сварки: Потап відповів Насті Приходько за публічні образи під час війни.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, після початку війни на Донбасі та анексії Криму Потап разом із Настею Каменських поїхав до РФ на вручення російської премії. Там він зняв штани і від імені всіх українських артистів подякував Росії за прийом.

"Для мене було найжахливіше, коли він зняв штани в Кремлі і сказав: "Дякую, що ви нас приймаєте". Я вважаю, що він просто принизив всю Україну таким чином, - висловилася Анастасія. - Для мене це дуже образливий вчинок, тому що я їм не дякувала тоді. У нас почалася війна. У нас Дебальцеве, Іловайськ, Донецький аеропорт... і тут ти приїжджаєш і знімаєш штани".

Також співачка згадала скандали довкола Потапа після початку повномасштабного вторгнення, які зупсували його репутацію.

"І це було неодноразово: його поїздки, його зустрічі з росіянами, і те, що він зараз творить, говорить і випускає, - додала співачка. - Я вважаю, що це просто ганьба нашої країни. Я не вважаю, що такий артист має їхати за кордон популяризувати Україну. Не буду його принижувати, але зараз він не на часі".

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Потапа критикували за відсутність у країні, скандальну пісню про волонтерів, "заочний" вступ до тероборони та вечірку з росіянами в Дубаї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита