Лайм

Буде за це відповідати: Віталіна Біблів прокоментувала зрадницьку позицію Галини Безрук

Акторки були близькими подругами

Українка Галина Безрук заплющила очі на війну і продовжила жити в Росії, пояснивши це тим, що "обрала сім'ю, а не батьківщину". Колега акторки по серіалу "Будиночок на щастя" Віталіна Біблів підтримувала стосунки з акторкою-зрадницею, але в якийсь момент припинила будь-який зв'язок із колишньою подругою.

В інтерв'ю Аліні Доротюк артистка згадала влучний коментар Назара Задніпровського, який знімався з акторками в одному проекті. Артист сказав, що викреслив Безрук зі свого життя, вказавши на її цинічний вчинок. Зрадниця не просто живе в країні-терористці, а й ходить на пропагандистські заходи у той час, коли Росія обстрілює Україну, зокрема її рідний Краматорськ.

Читайте також: Від мене відвернулися: зрадниця Галина Безрук поскаржилася на колег в Україні.

Віталіна Біблів, Назар Задніпровський, Галина Безрук Фото: instagram.com/galina_bezruk

"Можна обрати роботу, але ніде не вилазити, а можна як Галя: коли росіяни бомлбять її рідний Краматорськ, виходити на червону доріжку фестиваля Михалкова. Такими вчинками перекреслюється людина", - говорив Задніпровський.

Біблів каже, що розуміє, чому Безрук не виїхала з Росії, але публічні виходи на заходи путіністів пояснити не може.

"Я розумію, вона зробила такий вибір на користь дитини, але ж це можна не показувати. Назар класно сказав: "Коли бомбили її Краматорськ, вона виходила на червону доріжку до Михалкова, який ненавидить українців". Ну такі речі... Ну я би подумала, чи не буде боляче моїм знайомим, друзям", - каже Віталіна.

Акторка припустила, що Безрук, можливо, вивезла всю родину з України, і вони всі зараз "у безпеці" в Росії.

"Це її вибір, її шлях і вона сама за нього потім буде відповідати. Через якісь роки, але, я думаю, що вона за це буде відповідати. Сама перед собою, в першу чергу. Як це жити, коли ти зрадив не лише батьківщину, а ще й себе. Мені, щиро кажучи, її шкода. Я виправдовую її постійно, довго ставала на захист, але в якийсь момент просто не змогла", - додала Віталіна Біблів.

Галина Безрук із Віталіною Біблів на зйомках Фото: instagram.com/vitalinabibliv

Галина Безрук відома українському глядачеві за серіалами "Слуга народу", "Великі Вуйки" та "Будиночок на щастя". У 2015 році вона перебралася до Росії і почала працювати акторкою у Московському театрі мюзиклу. У 2016-му вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва, від якого народила доньку Василісу.

Раніше кума Галини Безрук акторка Любава Грешнова розповіла, чому та залишилася в Росії під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля