Лайм

В афіші не була вказана: Приходько відреагувала на виступ Брежнєвої у Києві

Співачка розкритикувала організаторів концерту

Віра Брежнєва взяла участь у записі концерту "Новорічна музична платформа", який проходив 24 листопада у Жовтневому палаці. Анастасія Приходько, яка раніше присоромила співачку за "подвійні стандарти", прокоментувала її виступ на сцені у Києві.

У "сторіз" Приходько розповіла, що в анонсі заходу Брежнєва не була заявлена. За її словами, про виступ колишньої дружини Костянтина Меладзе вона дізналася за три дні до зйомок шоу, але вирішила мовчати, доки не зможе переконатися особисто. "Агенти" Анастасії з-за лаштунків зняли номер Віри, яка вітатиме українців з екранів у новорічну ніч.

Читайте також: Ми були такі щасливі: Віра Брежнєва висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

"Саме зараз у Жовтневому палаці проходить запис новорічного вогника, де вас вітатиме з 2024 роком, роком Дракона, Віра Брежнєва, - сказала Приходько 24 листопада. - Тим паче цікаво, що в афішах вона не була вказана. Вона була вказана там де "і купа зіркових гостей". Я добре знаю організаторів. Вони мене не покликали, бо вони й мене добре знають. Я вас не вітатиму з Новим роком, мене там немає. Тому що вони знали, що це буде скандал".

Читайте також: Анатолій Анатоліч прокоментував позицію Віри Брежнєвої та її слова про "не українську співачку".

Віра Брежнєва вперше від початку повномасштабної війни виступила на українській сцені. Співачка виконала пісню "Дякую" зі свого першого україномовного альбому.

"Я знаю багато артистів, які відмовилися брати участь у цьому заході, але десь за три дні я дізналася про її [Віри Брежнєвої] участь, але я мовчала, бо спочатку потрібно було перевірити, чи це дійсно так. І дійсно, дорогі українці, цієї новорічної ночі вас вітатиме Віра Брежнєва", - підкреслила Настя Приходько.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, Віра Брежнєва довгий час жила і працювала в Росії, у тому числі й після 2014 року, коли РФ анексувала Крим та розпочала війну на Донбасі. Після широкомасштабного вторгнення співачка засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці.

У березні 2022-го співачка розповідала, що вона знаходиться в Італії та волонтерить в одному з пунктів гуманітарної допомоги. У липні 2023-го Брежнєва вперше з початку війни приїхала до Києва та нарвалася на хейт українців.

Раніше Анастасія Приходько різко висловилася про благодійність Світлани Лободи: Відкуп від гріхів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня