Лайм

Дуже стараюся: Наталка Денисенко розповіла, як підтримує стосунки на відстані з чоловіком-військовим

Андрій Фединчик служить у ЗСУ з 2022 року

Як і тисячі українських жінок, Наталка Денисенко рідко бачиться зі своїм чоловіком-військовослужбовцем. Андрій Фединчик відвідує сім'ю лише під час коротких вихідних, але актриса щосили намагається зберегти його зв'язок із 6-річним сином, а також підтримати близькість на відстані. У новому інтерв'ю Денисенко розповіла, як їй це вдається.

Читайте також: Наталка Денисенко відповіла на закиди, що її чоловік-військовий "занадто часто" ходить у відпустки.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

"Це дуже складно, але я насправді дуже стараюся. Поки чоловіки на війні, зрозуміло, що їм не до того, тож жінки мають працювати над стосунками ще дужче, - вважає актриса. - І [синові] Андрійку щовечора кажу, що тато за ним сумує, любить його. Я купую подарунки і дарую "від тата", щоб він відчував його турботу".

Разом із сином Наталка постійно записує відео, які відправляє чоловікові. Також вона завжди просить чоловіка, щоб він надсилав аудіо- та відеоповідомлення синові, щоб їхній зв'язок на відстані не губився.

"Коли Андрій приїжджає через довгий проміжок часу, у них із сином дуже тепле спілкування: Андрійко біжить до нього, хоче з ним гратися, обійматися, - поділилася актриса. - Тато для нього авторитет, тому я щосили намагаюся зберегти їхні стосунки".

Читайте також: У мережі повідомили про "загибель" чоловіка-військового Наталки Денисенко: актриса відреагувала.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Що ж до особистих стосунків знаменитості та її чоловіка, то парі довелося переглянути свої погляди на близькість. Наталка Денисенко зізналася, що у них із Федінчиком був період інтиму онлайн та еротичних переписок.

"Бо як ще жінка з чоловіком можуть підтримувати стосунки на відстані? Зрозуміло, що для багатьох це може бути досить важко, якщо раніше не було такої сильної емоційної прив'язки. Але ми з Андрієм дуже старалися. Зараз, коли він буває вдома, я приділяю йому всю увагу, навіть роботу скасовую, щоб бути поряд, - розповіла артистка. - Часу удвох завжди обмаль, тому ми його дуже цінуємо".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Раніше Наталка Денисенко у сльозах розповіла про хворобу, яка з'явилася у неї через стрес.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео