Лайм

У мережі повідомили про "загибель" чоловіка-військового Наталки Денисенко: акторка прокоментувала фейк

Зірка емоційно відреагувала на брехню

Влітку минулого року Наталка Денисенко повідомила про горе у родині - помер її свекор, батько її чоловіка Андрія Федінчика Григорій Афанасійович. На тлі цієї новини у мережі з'явився фейк про "загибель" обранця акторки, який, як відомо, служить у лавах ЗСУ.

Про смерть свекра знаменитості згадали у пабліку "Цікаві теми", а у коментарях під дописом можна знайти слова співчуття через "загибель" чоловіка акторки Федінчика. Наталка Денисенко відреагувала на подібну брехливу маніпуляцію.

Читайте також: Я живий: Козловський у цивільному одязі відреагував на фейк про те, що він загинув на війні.

Фото: Instagram

Зокрема, жінка прокоментувала повідомлення однієї з підписниць, яка і звернула увагу на неправдиву новину. "Ну йбтвм! Нащо такі заголовки ставити? Ви там подуріли? Що в цих журналістів у голові? Ці слова я казала про тата Андрія, якого поховали минулого року", - висловилася Денисенко.

Пост має наступний клікбейтний заголовк "Стpaшнa втpaтa.. Тpaгeдія сталася в родині відомої акторки: "Я його тaк любилa, і він дyжe мeнe любив". Під публікацією назбиралося вже більше 200 коментарів і тисячі тисяч лайків. Люди, які не перейшли у так звану "новину" і прочитали лише заголовок, бажають акторці сил пережити смерть "героя" – тобто Андрія Федінчика. Нагадаємо, батько актора-військовослужбовця помер від раку у червні 2023 року.

Читайте на тему: Наталка Денисенко відповіла на закиди, що її чоловік-військовий "надто часто" ходить у відпустки.

Український актор кіно, театру та дубляжу, Актор Федінчик відомий за фільмами та серіалами "Папаньки", "Проти течії", "Найгірша подруга", "Кріпосна", "Чорний ворон", "Крути 1918", "Параджанов". Після початку повномасштабної війни став на захист рідної країни. За Федінчика Денисенко вийшла заміж у 2017 році. Пара виховує сина Андрія, якому у вересні виповнилося 6 років.

Наталка Денисенко і Андрій ФедінчикФото: instagram.com/natalka_denisenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня