Лайм

Обоє в камуфляжі: після відставки Валерій Залужний показав спільне фото з дружиною

Українці не пошкодували теплих слів для родини

Колишній головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, про відставку якого стало відомо 8 лютого, показав спільне фото з дружиною Оленою. На опублікованому в мережі кадрі можна побачити родину, яка позувала у військовій формі та бронежилетах.

Відповідний кадр чоловік розмістив на своїй сторінці у Facebook. Так, пара постала в обіймах один одного на тлі поля. Коментарі до знімку чи будь-які інші уточнення генерал зазначати не став.

Читайте також: Вже ніколи не буде соромно: українські зірки відреагували на відставку Валерія Залужного.

Валерій Залужний з дружиною ОленоюФото: facebook.com/vzaluznyj

Однак це не завадило користувачам мережі висловити своє захоплення. У численних коментарях вони залишили для Залужного та його обраниці чимало приємних слів. Ось, що пишуть люди з цього приводу:

"Обіймаю вас обох! Ми завжди поруч, завжди у вашому розпорядженні. Перемога прийде! Ви досягнете своєї мети", "Чудова пара", "Щастя вам у всіх його вимірах", "Слава герою України і дружині за підтримку і терпіння", "У вас обох є надійне плече. Це відчувається. Класне фото", "Нехай Бог оберігає вас. Щире вам спасибі", "Кожен фініш - це по суті - старт! Честь, шана та повага Вам, пане генерале!", "Народна любов з вами!".

Відомо, що Олена Залужна до початку повномасштабної війни працювала фінансисткою. Разом з чоловіком вона виховує двох доньок: старша вивчає військову справу і наразі проходить службу в Київському гарнізоні, а молодша є студенткою медичного університету.

Раніше Залужний ділився, що з настанням вторгнення РФ в Україну зустрічі з близькими стали для нього справжньою рідкістю: "Сім'я мене з 2014 року майже не бачила. Влітку, у липні 2014 року, я поїхав. Повернувся через три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся через дев'ять місяців. Вони мене не бачили".

Читайте на тему: І так всім нелегко: Григорію Решетніку дорікнули за провокативні пости після звільнення Залужного.

У мережі, коли чоловік викладав спільні фото з обраницею, то залишав до них зворушливий підпис. Наприклад, на честь дня народження Олени Залужної генерал написав наступне:

"Уявити не можу, скільки потрібно терпіння, мужності та мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Все, що в мене є і все, чого я досяг, — це ти. Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються. З днем народження, кохана".

Фото: facebook.com/vzaluznyj

Нагадаємо, Валерій Залужний був головнокомандувачем Збройних сил України з липня 2021 року до лютого 2024 року. 9 лютого Зеленський нагородив Залужного орденом "Золота Зірка" і надав звання Героя України. Наразі залишається невідомим, чим буде займатися генерал після своєї відставки.

  • "Залізний генерал": читайте детальніше, що відомо про екс-Головкома, що втримав Україну у найважчий час.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято