Лайм

Ілона Гвоздьова у бюстгальтері показала результат збільшення грудей: фото

Користувачі мережі не пошкодували компліментів для зірки

Танцівниця Ілона Гвоздьова нещодавно наважилася на мамопластику. Раніше вона розповідала про самопочуття після операції, а також назвала суму, яку на неї витратила. Тепер жінка похвалилася новими формами після періоду реабілітації.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram знаменитість оприлюднила кілька stories у бюстгальтері та джинсах. Вона позувала у яскравій білизні, а також штанах темно-синього кольору. У підписі до кадрів хореограф зазначила, що збирається у Львів в рамках останньої робочої поїздки в цьому році.

Читайте також: Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Підписники відреагували на stories зірки та засипали її компліментами, що стосувалися нових грудей. "Такі акуратні груди. Вам личить!", "Які вони красиві! Дуже рада за вас! Це також моя мрія", "Яка ви гарна, операція і розмір просто вогонь! Вибачте, але так природньо виглядає, наче все життя так і було", - йдеться у деяких коментарях.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Мамопластику Гвоздьова зробила восени цього року. Коментуючи таке рішення, вона пояснювала, що "прагне почуватися більш жіночною". З природними формами, як говорила зірка, вона бачила у дзеркалі "маленьку худорляву дівчинку, яка нагадує старшу сестру доньки, аніж жінку".

Випереджаючи можливий хейт на свою адресу, Ілона зазначала, що в першу чергу робить операцію зі збільшення грудей для себе - для покращення свого внутрішнього стану. Тоді танцівниця зауважила, що "справа не у комплексах чи гонитві за трендами, а в естетичній насолоді від самої себе, в любові та турботі про себе".

Читайте на тему: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Також знаменитість наголошувала, що не пропагує пластичні операції: "Я не пропагую пластичні операції ні в якому разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі саме жіночною, привабливою, і бачити свої, вибачте, принади жіночі - це дуже важливо для її внутрішнього такого щастя".

Говорячи про реакцію чоловіка на нові груди, хореограф казала, що не планує показувати своєму обранцю результат "на половині дороги". Натомість вона хотіла зробити "вау-ефект": коли вже можна буде зняти бандаж і замінити його красивою білизною.

Ілона Гвоздьова до збільшення грудейФото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Я йому не хочу показувати десь наполовину результат, я хочу показати вже щоби був вау-ефект, тому я вже ходжу, приглядаю красиву білизну і десь через 2 місяці, коли мені можна буде носити красиву білизну, а не цей бандаж, то я вже зможу в усій красі ефектно продемонструвати. Не тільки показати, а ще і продемонструвати", - ділилася Гвоздьова у листопаді.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину