Лайм

Куди зник співак Євген Літвінкович - зірка українських вокальних шоу, якого називали жінкою

Співак родом із Білорусі з 2012 року жив в Україні

Євген Літвінкович – співак родом із Білорусі, який прославився в Україні ще у 2012 році. Тоді він дійшов до фіналу шоу "Україна має талант", а за рік повторив свій успіх у проекті "Х-Фактор".

Після того, як "Х-Фактор" закінчився, Литвинкович уклав 5-річний контракт із продюсерським центром СТБ та почав працювати над записом альбому. В Україні вийшла його перша авторська пісня та кліп "Знаки Зодіаку", тоді ж відбувся сольний концерт, а невдовзі й перші гастролі.

Читайте також: Де зараз Сергій Міхалок, який під час війни збирався одружитися з молодою українкою.

Фото: https://www.instagram.com/litvinkovich/

Популярність Євгена Літвінковича привела його до нацвідбору на "Євробачення-2014". Артист представив конкурсну пісню "Стреляная птица", пройшов у фінал, де посів 8 місце. Тоді співак обійшов у глядацькому голосуванні дует "Анна-Марія", Стаса Шурінса та ще 11 артистів.

Після Нацвідбору його кар'єра продовжувала активно розвиватися, він давав концерт за концертом, але раптово ім'я Лиітвінковича перестало зустрічатися на афішах. Співак зник із публічного простору, радіо та телебачення. Пізніше у 2020 році Євген зізнався, що після початку російсько-української війни канал СТБ розірвав із ним контракт в односторонньому порядку.

"Поставили перед фактом, що ми закриваємо продюсерський відділ і більше не працюємо. А що мені робити, судитися? Я не така людина", - висловився артист.

Читайте також: Розшукували 2,5 роки: що стало із зіркою "Х-Фактора" Андрієм Мацевком після затримання поліцією.

Щоб заробляти на життя та підтримувати популярність, він "виступав скрізь, де запрошували", записував нові пісні, зокрема й українською. Але публіку завжди цікавило не лише те, чому Євген Літвінкович зник з телеекранів, а й те, якою є його справжня стать. Співак має м'які риси обличчя і високий голос, тому глядачі вирішили, що народився він жінкою. Більше того, у ЗМІ час від часу з'являлися новини про те, що білоруські родичі Литвинковича "розкрили журналістам його справжню стать". Він нібито народився жінкою, але з дитинства "косив" під хлопчика та носив коротку стрижку.

Артист не став показувати паспорт, але категорично відповів журналістам: "Була така легенда. Я Літвінкович Євген Михайлович. Від самого народження і досі. Я чоловік і таким був завжди".

Читайте також: Подорожує світом і співає російською: де зараз український співак Олег Кензов.

Фото: https://www.instagram.com/litvinkovich/

Що ж сталося з Євгеном Літвінковичем сьогодні? На момент початку повномасштабної війни він жив в Україні разом зі своєю коханою, ведучою та організаторкою заходів Вікторією. Дівчина тимчасово виїжджала з країни, а Євген залишався у Києві.

Фото: https://www.instagram.com/litvinkovich/

Євген Літвінкович від самого 2014 року підтримував боротьбу українського народу за свободу та незалежність. У 2022 році він висвітлював злочини РФ в Україні у своїх соцмережах, виступав на благодійних концертах на підтримку ЗСУ, а також співав у дитячих будинках для маленьких глядачів. На фан-сторінці співака писали, що перед дітьми Літвінкович виступав у ростовому костюмі пса Патрона.

У 14 лютого 2023 року Євген Літвінкович випустив ліричну україномовну пісню "Пульс", в у 2024 році співак залишається в Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео