Лайм

Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами

Чоловік відмовився коментувати ситуацію

Поки зрадниця Оксана Байрак знімає в Росії новий фільм, інший українець подався на заробітки до Білорусі. Йдеться про музичного продюсера Миколу Сосіна, який з 2008 по 2017 роки працював на каналі "СТБ", а саме на проекті "Х-фактор".

Наразі ж чоловік заробляє гроші на білоруському пролукашенківському каналі "Белтелерадіокомпанія" та підсанкційному проекті "Фактор.By". Суддями у програмі, нагадаємо, є репер Серьога, а також Пригожин та Бузова, які палко підтримують злочинну кремлівську політику. Про це повідомляє "Музвар".

Читайте також: Ще одна перевзулася: Діана Арбеніна, яка виступала проти війни, підтримала жінок російських окупантів.

Фото: Facebook

Цікавим залишається і той факт, що ще на початку літа минулого року Сосін їздив з благодійними заходами на підтримку України, а вже восени того ж року почав кастингувати білоруських учасників музичного шоу. Як повідомляє джерело, українець є музичним продюсером усіх трьох сезонів проекту ("X Factor Belarus", "Фактор.By" та "Фактор.By-2"), оскільки після початку повномасштабної російсько-української війни у телеканалу забрали ліцензію формату "Х-фактор".

Окрім того, журналісти "Музвару" спробували додзвонитися Сосіну, і виявилося, що абонент під час розмови знаходився у роумінгу. За телефоном чоловік не захотів підтвердити свою особу, а також відмовився коментувати ситуацію з білоруським "Х-фактором". Він спробував виправдатися заявою про те, що "не розуміє сенсу питання" та не хоче продовжувати "цю тему". Однак, подивившись на репортажі з підготовки усіх сезонів, можна дійти висновку, що музичний продюсер мав відношення до усіх кастингів учасників. Останній з них проводився цієї осені.

Читайте на тему: Надто довго я мовчав: Дмитро Нагієв натякнув на підтримку України та звернувся до росіян.

Фото: "Музвар"

Також відомо, що Сосін залишається засновником студії "TataMusic", яка наразі займається створенням українських композицій для наших артистів. Ті своєю чергою випускають їх через українські лейбли. Нагадаємо, "TataMusic" після початку пандемії коронавірусу повністю перейшла працювати в онлайн-режим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита