Лайм

Розшукували 2,5 роки: що стало з зіркою "Х-Фактора" Андрієм Мацевком після затримання поліцією

Чоловіка довго не могли знайти правоохоронці

Співака Андрія Мацевка, якого нещодавно затримали в Івано-Франківську, відпустили після допиту. Нагадаємо, його розшукували більше двох років.

Правоохоронці зазначили, що після затримання доправили артиста у районний відділок "для з'ясування всіх обставин". Там Мацевка допитали, після чого вирішили відпустити. "Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв'язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили", - коментує ситуацію речник поліції Андрій Яцків. Про це пише видання ZAHID.NET.

Читайте також: Пройшло пів століття: Сергія Параджанова реабілітували після вироку за український націоналізм.

Андрій МацевкоФото: instagram.com/andriy_matsevko_artist

Представники поліції не уточнили, що саме запитували у Мацевка. Також залишається невідомим і те, чому він тривалий період часу не виходив на зв'язок з поліцією.

37-річного чоловіка, який прославився участю в "Х-Факторі" та виконанням українських народних пісень, розшукували більше двох років. Відомо, що у 2015 його звинуватили у педофілії. Активісти з організації "Антипедофілія Луцьк" говорили про те, що він нібито "спеціально приїжджав до міста, аби мати інтимні стосунки з 14-річним хлопцем".

Пізніше, у 2021-му, виконавець хотів скористатися послугами метрополітену, використовуючи несправжнє пенсійне посвідчення. Тоді поліція затримала його у Києві, проте Мацевко виправдався, заявивши, що отримав підроблений документ від свого друга.

Найбільше Мацевка користувачі мережі пам’ятають у ролі учасника талант-шоу "Х-Фактор", а також "Україна має талант". В рамках цих програм він виконував пісні у своїй манері, і часто цим веселив людей. Також Мацевка знають як автора фрази: "Я вас не чую!", що теж вже встигла стати мемом на просторах мережі.

Читайте на тему: Як змінилася і чим займається Слава Фролова, яка роками була суддею шоу "Україна має талант".

Мацевка затримали на початку січняФото: t.me/galkaifuanews

Цікаво, що всі два роки, поки виконавця розшукували правоохоронні органи, він продовжував ділитися кумедними роликами у соцмережах, де виконував українські пісні. Відео з його участю набирали і продовжують набирати тисячі переглядів.

Останні роки Мацевко мешкає у селі Зваричів Івано-Франківської області. У коментарі виданню OBOZREVATELмісцеві відгукувались про нього позитивно, а також казали, що виконавець веде відлюдькуватий спосіб життя. В батьківському будинку він нібито живе разом із матір'ю та старшим братом. Проте невідомо, куди подався артист після затримання та допиту.

Мацевко був у розшуку 2,5 рокиФото: t.me/galkaifuanews

  • Втекла через Європу до Росії: раніше Євген Кот розповів про цинічний вчинок Тетяни Денисової.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації