Лайм

У ЗМІ говорять, що чоловік Юлії Саніної виїхав з України і ховається за кордоном: що відомо

Музикант нібито перетнув кордон ще минулого року

Юлія Саніна, яка була однією з ведучих цьогорічного Нацвідбору на "Євробачення-2024", незабаром вирушить у всеукраїнський тур. Концерти в містах України проходитимуть без інших учасників The Hardkiss, в тому числі її чоловіка Вала Бебко.

Фронтвумен колективу каже, що концертна програма - це більше її історія, аніж хлопців, проте ведучі Люкс ФМ впевнені, що такий формат туру пов'язаний із тим, що чоловіча частина The Hardkiss під час війни ховається за кордоном.

Читайте також: Де зараз Потап: артист з'явився в Латинській Америці і поскаржився на ненависть та негатив.

Гурт The Hardkiss Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Я приїду зі спеціальною програмою. Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, саксофон, пісні The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців. Це Special Kiss - ніжна програма для камерних маленьких залів - там, де ми зможемо бути впевнені в безпеці людей. Це єдиний формат, на який я зважилася. Але я зважилася", - розповідала Юлія Саніна в ефірі "Сніданку з 1+1".

Юлія Саніна Фото: instagram.com/the_hardkiss

За словами Артура Адамова, Вал Бебко, який є креативним продюсером та гітаристом The Hardkiss, виїхав з України ще у травні 2023 року перед "Євробаченням", де його дружина була ведучою. Після конкурсу у Ліверпулі Саніна повернулася до Києва, а її чоловік нібито залишився за кордоном.

"Вона [Юлія Саніна] приїхала, походила по телебаченням, презентувала свою нову пісню, а його [Вала Бебко] немає. Вона оголошує, що гурт The Hardkiss їде в тур. Усі такі: "Ну а Вал де?". А Вала немає. Вона каже: "Ми робимо акустику". І таким чином вони вирішили якось не задіювати чоловіків з гурту, які саме зараз, напевно, перебувають за кордоном", - вважає ведучий Люкс ФМ.

Вал Бебко і Юлія Саніна Фото: instagram.com/the_hardkiss

Доказом того, що Валерій Бебко знаходиться не в Україні, Адамов вважає недавній кліп The Hardkiss на пісню "Тільки там", який був знятий за кордоном. За його словами, в кадр потрапили всі "чоловіки-втікачі", у тому числі чоловік Юлії Саніної.

Ведуча Міла Єрємєєва у свою чергу заступилася за чоловіка Саніної.

"Звідки ви знаєте, де Вал? Хто його може побачити в Україні? Які є докази, що він за кордоном? - обурилася вона. - За всю роботу The Hardkiss Вал ніколи не виходив на перший план. Завжди фронтвумен гурту - Юлія Саніна. Зараз вони дають свої концерти тільки за кордоном. Чому ви домахалися, де Вал?"

Нещодавно в мережі заговорили, що Юлія Саніна і Вал Бебко знаходяться на межі розлучення. Ось що на ці чутки відповів представник гурту The Hardkiss.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни