Лайм

Дружина "Холостяка" Макса Михайлюка натякнула, що вони не будуть повертатися в Україну з-за кордону

Модель поспілкувалася із підписниками в соцмережах

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-10" Макс Михайлюк наразі разом із дружиною та дітьми мешкає в Канаді, і, схоже, не планує повертатися додому. Подібний натяк у соцмережах зробила його обраниця Даша Хлистун, яка, нагадаємо, нещодавно народила сина.

Так, під час спілкування з підписниками дівчина прокоментувала питання повернення в Україну. Відповідаючи на нього, кохана Михайлюка зауважила, що спершу постійно думала про приїзд додому, однак на даний момент її думки змінилися в іншу сторону.

Читайте також: З двома дітьми на руках: Даша Кацуріна розповіла, як змінилася після свого гучного розлучення.

Макс Михайлюк і Даша ХлистунФото: instagram.com/dasha_khlystun

"Я була дуже довго в стані: "От-от ми повернемось додому". Я не могла планувати життя десь за кордоном, бо дуже хотіла в Україну і чекала, коли буде безпечно повернутись туди з дитиною. Зараз я навіть не думаю про повернення. Гадаю, що до того часу ми вже дуже сильно "пустимо коріння" в іншій країні", - написала Хлистун у Instagram.

Нагадаємо, 6 лютого в Онтаріо, Канада, Даша народила хлопчика, якого пара назвала Дімітрій. "Повне ім’я Дімітрій. Ну в Україні його будуть звати Дмитро. Ми називаємо - Дімасік", - прокоментувала вибір імені для малюка молода мама.

Також дівчина висловилася про відновлення після пологів. І в першому, і в другому випадку їй робили кесарів розтин. Після перших пологів вона приходила у форму близько чотирьох місяців, а наразі, як поділилася модель, лікарі заборонили займатися їй спортом найближчі два місяці, тому поки що вона не може повернутися до фізичних навантажень.

Крім того, дівчина розповідала про плюси і мінуси пологів в Канаді, пояснивши різницю між пологами в Україні.

"Є свої мінуси і плюси, що там, що там. В Україні більше піклувались, в Канаді ніхто не буде паритись і навіть випишуть на наступний день. По операції однаково добре і швидко. Хоча поки що рано говорити за Канаду, але в Україні мені зробили дуже добре кесарів розтин, бо навіть шов ледве помітний був", - писала вона.

Читайте на тему: Це було тяжке рішення: Періс Хілтон розповіла, чому її дітей народила сурогатна матір.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun

Макс Михайлюк був учасником 10 сезону шоу "Холостяк", у якому переможницею стала Даша Ульянова. Чоловік згодом розійшовся із дівчиною, повідомивши, що їхні стосунки не склалися. Пізніше стало відомо, що він зустрічається із моделлю Дашею Хлистун, з якою познайомився через соцмережі: вона підписалася на сторінку Макса в Instagram, а згодом чоловік написав їй. Вже невдовзі обоє зрозуміли, що хочуть бути разом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації