Лайм

Це перейшло всі межі: Гонковський після поїздки на Мальдіви поскаржився правоохоронцям на погрози

Чоловік заінтригував заявою, що скоро розповість інші деталі

Після нещодавнього скандалу з поїздкою на Мальдіви Андрій Гонковський поскаржився на погрози з боку українців. Так, у соцмережах він заявив, що, окрім тих, хто підтримав його у цій ситуації, були також і ті, хто відкрито став критикувати, хейтити та навіть погрожувати. Через це чоловік звернувся до правоохоронних органів.

В Instagram-stories обранець Тані Претнкович зауважив, що не хоче робити вигляд, ніби історії зі скандальною поїздкою не було, тому реагуватиме на все, що відбувається, та розповідати деталі поступово.

Читайте також: Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович.

Таня Пренткович і її чоловік Андрій ГонковськийФото: instagram.com/tanyaprentkovych

"За ці дні отримав сотні повідомлень підтримки від неймовірних людей. І це те, що дало багато сил. Звичайно ж, були і тонни хейту, це було важко не помітити... Та я неодноразово говорив, що розумію хейт і критику", - написав Гонковський.

Блогер та підприємець зазначив, що, якщо критику та хейт ще може пережити, то погрози, тим паче на адресу його родини, - точно ні. Він написав, що з кожним подібним випадком будуть розбиратися представники правоохоронних органів:

"У певний момент це перейшло всі межі. Погрози проломити мені череп, побажання, щоб літак з усією сімʼєю розбився, або ж повідомлення на кшталт: "Готуйтесь, я знаю, в якій школі вчиться ваша дитина". І ще низка повідомлень, які вимушений був сприймати досить серйозно. Тому цей час займався організацією безпеки всієї сімʼї. Зараз це найбільший пріоритет. А кожним подібним випадком займатимуться правоохоронні органи".

Окрім того, інфлюенсер додав, що йому ще є що розповісти, і він зробить це в найближчому майбутньому. Більше того, чоловік також похвалився, що скандал із Мальдівами не вплинув на його бізнес – навпаки, навіть покращив ситуацію: "Навіть збільшилась кількість запитів на консультації щодо запусків".

Читайте на тему: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Гонковський розповів про погрозиФото: instagram.com/gonkovskiy

Нагадаємо, скандал з Пренткович та її чоловіком виник після того, як у мережі опублікували фото пари з відпочинку на Мальдівах. Наприкінці січня Гонковський заявив, що поїхав до Польщі як волонтер для проведення благодійних заходів, однак подався на острови, коли у нього "з'явилося кілька вільних днів". Тетяна зауважила, що її коханий перетнув кордон України "на законних підставах", а також додала, що після цієї історії "люди забули все хороше, що їхня родина зробила для країни".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків