Лайм

Скандальний екснардеп Арістов, який відпочивав на Мальдівах під час війни, розлучився з дружиною

Колишні закохані були у законних стосунках 13 років

Народний депутат від "Слуги народу" Юрій Арістов, який склав повноваження після скандалу з відпочинком на Мальдівах, розлучився з дружиною. Про це повідомила його тепер уже ексобраниця у соцмережах.

"Розлучена, 15.01.2024. Символічний напис на футболці і тепер актуальний. Я закінчила стосунки, які тривали 13 років. Вдячна за цей досвід і за найкращих в світі дітей", - написала в Instagram Марина Арістова, а також показала фото, на якому позувала у футболці з написом "Вільна".

Читайте також: Том Круз, який зустрічається з росіянкою Ельсіною Хайровою, познайомився з її дітьми.

Марина АрістоваФото: instagram.com/marynaaristova

Причину розриву довготривалих стосунків жінка вказувати не стала. Відомо лише, що у шлюбі у пари народилося двоє дітей - донька Маша та син Роберт. Також 48-річний Арістов має старшого сина Артема від попереднього шлюбу, а в 38-річної Марини є дочка Діана.

Арістови з дітьмиФото: instagram.com/marynaaristova

З родиною Арістових пов’язаний нещодавній скандал. Так, влітку минулого року з’ясувалося, що чоловік разом з дружиною подався відпочивати на Мальдіви. Колишній депутат нібито спершу виїхав до Польщі в рамках "робочого відрядження", а вже звідти зробив собі "лікарняний" в одному з приватних медзакладів Києва. При цьому до електронної системи охорони здоров’я було внесено недостовірні відомості, оскільки медичний огляд фактично не здійснювався.

"Слуга народу" Арістов на тлі цього скандалу склав повноваження нардепа, написавши відповідну заяву. Пізніше чоловіку повідомили про підозру. Так, служба безпеки і ДБР зібрали доказову базу на народного депутата, який попри заборону для посадовців на виїзд за кордон під час війни поїхав відпочивати на острови.

Читайте на тему: Костянтин Войтенко розповів, як наважився на другий шлюб після гучного розлучення.

На підставі зібраних доказів Генеральний прокурор повідомив заступнику голови комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки, оборони та розвідки про підозру за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення), що карається штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Також потім стало відомо, що СБУ та ДБР провели обшуки у еолишьного нардепа. Резонансний скандал раніше коментувала радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян. Інтерв’ю з нею – читайте тут.

  • Тим часом колишня дружина Позитива вдруге вийшла заміж: дизайнерка показала чорно-білі весільні фото.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня