Лайм

Колишня дружина Позитива вдруге вийшла заміж: дизайнерка показала чорно-білі весільні фото

Користувачі мережі не шкодують теплих привітань

Анна Андрійчук, яка є колишньою дружиною виконавця Олексія Завгороднього, вдруге вийшла заміж. Це підтверджують весільні кадри, які вона опублікувала у соцмережах.

Так, на сторінці дизайнерки в Instagram можна побачити серію відповідних фото. На опублікованих чорно-білих знімках вона позує в білій сукні приталеного крою. Свій образ Анна доповнила довгою фатою та зібраною на потилиці зачіскою.

Читайте на тему: Бажаю тільки добра: колишня дружина Остапчука несподівано висловилася про телеведучого.

Фото: instagram.com/annchuk

Будь-які пояснення з приводу весільних світлин Андрійчук залишати не стала, лише написала одне слово у публікації "revelation", що в перекладі на українську означає "одкровення". Хто ж саме став новим обранцем Анни, теж залишається невідомим.

Фото: instagram.com/annchuk

Тим не менше, підписники сприйняли кадри як прямий факт того, що Андрійчук оголосила про своє друге заміжжя. Тому користувачі мережі продовжують активно вітати її із цією радісною подією.

Фото: instagram.com/annchuk

Читайте також: Дуже зблизилися: ЗМІ офіційно підтвердили стосунки Тома Круза з дочкою російського депутата.

Нагадаємо, у шлюбі з Олексієм Завгороднім (Позитивом) Анна Андрійчук була 8 років. Всього колишні закохані зустрічалися близько 13 років. Про розлучення вони повідомили у 2021 році, заявивши що до розставання призвели "різні інтереси та погляди на життя".

Пізніше дизайнерка знову прокоментувала розлучення з музикантом та озвучила більше подробиць.

"Ми переросли один одного - це найголовніше, що трапилося в наших відносинах, чому ми розлучилися. Мені подобалися одні речі вже, Льоші - інші. Ми стали абсолютно різними людьми, і це нормально. Я не бачу в цьому жодної драми, - говорила вона у лютому 2022 року. – Звичайно, коли це трапляється, це складно. І кожній людині було б боляче, але насправді все не так страшно. З цим жити можна і потрібно. Головне – бути чесним із самим собою та відповідати собі на запитання".

Анна Андрійчук з колишнім чоловіком Олексієм ЗавгороднімФото: instagram.com/annchuk

З Олексієм Анна познайомилася ще у шкільний період, тому з виконавцем вона була поруч з самого початку його творчого шляху, до популярності. У минулому Андрійчук працювала на телебаченні, а пізніше перекваліфікувалася у дизайнера. Також відомо, що вона займається розвитком власного бренду модного одягу Annсhoo.

Що стосується Позитива, то після розлучення він не надто охоче висловлюється на тему особистого життя. Проте відомо, що у нього є кохана людина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували