Лайм

Wellboy розповів, як помирився зі своїм лейблом після судів і звинувачень у співпраці з росіянами

Артист і продюсерський центр відновили співпрацю у листопаді 2023 року

Wellboy і Papa Music відновили співпрацю після того, як суд зобов'язав артиста виплатити величезний штраф за дострокове розірвання контракту з продюсерським центром. Співак розповів, як врегулював конфлікт зі своїм лейблом і чи виплачуватиме йому грошову компенсацію.

В інтерв'ю "ЖВЛ" Антон Вельбой зізнався, що його рішення розірвати контракт в односторонньому порядку було "імпульсивним". Після програної виконавцем судової справи йому вдалося вирішити конфліктні питання з продюсерами мирним шляхом.

Читайте також: Те саме, що перемовини з Путіним: Козловський дорікнув Кондратюку, який відмовився йти на мирову.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"Вирішили примиритися, бо, дійсно, що мені складно самому й їм без мене складно. І варіантів інших не було. Навіщо ці скандали та сварки. Ми сіли як мужики, подумали і вирішили продовжувати працювати і робити так, як ми домовилися", – сказав Wellboy Тімуру Мірошниченко.

Нині співак та продюсерський центр мають новий контракт, а старий, за словами артиста, він відпрацьовує, але вже на інших умовах. Вельбой додав, що йому залишилося 3 або 4 роки виконувати умови попереднього договору, укладеного на 7 років.

Контракт після поновлення творчої співпраці, за словами артиста, вигідніший у багатьох напрямках: "з погляду відсотків, співпраці, команди та творчих моментів".

Wellboy розповів, що залагодив з Papa Music абсолютно всі питання, навіть ті, що стосувалися компенсації за дострокове розірвання контракту та незаконне виконання пісень, що належать лейблу. Наразі виконавцю не доведеться виплачувати продюсерському центру 300 тисяч доларів, які у листопаді 2023 року призначив суд.

Фото: instagram.com/a.wellboy

Також співак зізнався, що під час "заруби" з лейблом його несподівано підтримав Віталій Козловський, який має багаторічний конфлікт з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

"Через людей Віталій передавав мені якісь настанови, на кшталт: "Скажи малому, хай малий малому скаже, щоб він там тримався, щоб мирно домовлявся, щоб усе було чітко", - розповів Антон.

Що стосується його звинувачень лейбла у зв'язках з РФ та співпраці зі зрадником Юрієм Бардашем, то Wellboy сказав, що у нього були такі підозри, але вони не були "достовірними".

"Я це не перевіряв. Мені казали, що начебто є зв'язок з Бардашем і компанією, і начебто Бардаш отримує відсоток від цього... Ну як ти це перевіриш? Я ніяк не міг перевірити. Я міг тільки здогадуватися і робити свої припущення. Ось зробив я таке припущення, а воно виявилося невірним", – прокоментував скандал Вельбой.

Фото: instagram.com/a.wellboy

Нагадаємо, виконавець хітів "Гуси" та "Вишні" порівнював Papa Music з "рекетирами з 90-х" і назвав їх "однодумцями Юрія Бардаша", який зрадив Україну, втік до Росії та отримав громадянство країни-окупанта. Після звинувачень продюсерський центр пройшов перевірку СБУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото