Лайм

Вагітна Лілія Ребрик оголосила, що йде в декрет: зірка вже готується до пологів

У березні у телеведучої народиться третя дитина

Лілія Ребрик готується стати мамою втретє, і поповнення в її родині відбудеться вже зовсім скоро. У соцмережах 42-річна телеведуча та актриса повідомила, що йде в декрет, і повернеться до своєї роботи вже після пологів.

"Приїду вже після пологів, струнка і щасливіша ще на одну дитину. Тримаємо кулачки за те, щоб у всіх усе було добре. А особливо у наших захисників та захисниць, які дозволяють нам жити, мріяти, народжувати, втілювати все це в життя", - сказала Ребрик в ефірі телеканалу "Дім".

Читайте також: Вагітна Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Своїм підписникам знаменитість розповіла, що "тепер уже точно декрет", але у відпустці по догляду за дитиною вона планує залишатися недовго.

Раніше Лілія Ребрик, чий животик уже досягнув значних розмірів, розповідала, що термін пологів запланований на березень. Третя вагітність проходила легше, ніж перші дні: токсикоз пройшов у неї на шостому місяці, тоді як в очікуванні дочок Діани та Поліни він докучав їй усі дев'ять місяців.

Раніше родина Ребрик та Андрія Дикого влаштовувала гендер-паті, на якому оголосила, що чекає ще на одну дівчинку. Також телеведуча зазначила, що народжувати збирається лише в Україні, попри ризик обстрілів.

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", - говорила вона.

Читайте також: В очікуванні: Джамала оголосила про третю вагітність.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/?img_index=3

Наразі Лілія та її чоловік роблять ремонт у новому будинку під Києвом, але не встигнуть переїхати туди до народження дівчинки.

"Малюк буде з нами в спальні, а якщо вже переїдемо – то кожна з дівчат матиме свою кімнату. До речі, через те, що в нас скоро буде ще одна дитина, внесли корективи у планування нашого житла. І добре, що ми на якийсь час поставили на паузу внутрішні роботи, тепер маємо можливість скоригувати плани", - поділилася телеведуча.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/?img_index=3

Раніше Євген Кот та його вагітна дружина спрогнозували стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil