Лайм

Лікарня і інвалідність: В'ячеслав Узелков розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям

Колишній боксер проходить лікування у Києві

Минулого тижня В'ячеслава Узелкова, який зібрався одружитися вдруге, на "швидкій" доставили до столичної лікарні з Вінниці, де живе колишній боксер-професіонал. Тоді спортсмен не розкрив причину госпіталізації, проте напередодні показався під крапельницею та повідомив, що "вижив".

Наразі призер чемпіонатів світу та Європи серед аматорів опублікував фото біля Національного Наукового Центру хірургії і трансплантології імені О.О. Шалімова, та звернувся до батьків, які віддають дітей на професійний спорт. Щодо свого здоров'я, то Узелков не став вдаватися до подробиць, але натякнув, що успішна боксерська кар'єра призвела його до інвалідності.

Читайте також: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

"Цей допис до батьків, які мріють про спортивні досягнення своїх дітей. Так от, я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. В лікарні Шалімова. Я не відмовляю від результатів і досягнень і усіх почестів. Але потім що? Лікарня і інвалідність і допомога друзів", - написав 44-річний Узелков.

В'ячеслав підкреслив, що написав цей допис не з метою викликати жалість. А для того, аби закликати батьків відповідальніше підходити до питання професійного спорту для своїх дітей.

"Я не плачу, а дякую своїм друзям і близьким знайомим, що одразу відгукнулися і допомогли мені. Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру і добра і обдумуйте вибір для ваших дітей", - додав В'ячеслав, який у 2014 році провів свій останній у кар'єрі бій.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Нагадаємо, у 2012 році після одного з боїв Узелков переніс інсульт. В'ячеслав розповідав, що він трапився через удар по голові, проте спочатку спорстмен не знав про захворювання.

Спершу боксера лікували від струсу мозку. Про те, що у нього був інсульт, Узелкову сказала логопед, яка працює з пацієнтами, у яких діагностували це серйозне захворювання. Після інсульту у В'ячеслава Узелкова постала проблема з мовленням, він почав говорити повільно.

З професійним спортом боксер зав'язав не одразу. Він ще близько двох років виходив на ринг, ризикуючи померти у кожному бою. Після завершення боксерської кар'єри чоловік працює фітнес-тренером й телеведучим.

На початку лютого 2024 року Узелков потрапив у вінницьку лікарню, про що повідомив своїм підписникам в Instagram. Чоловік опублікував відео з лікарняної палати з тривожним повідомленням: "Усім привіт. Я вижив і не даю спокою ворогам. Слава Україні!".

За тиждень Узелкова госпіталізували до столичної лікарні. "І везе мене швидка в Київ, не зніматись. Так я ще не їздив по Києву", - написав він на фото з карети швидкої допомоги.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

У грудні 2023 року В'ячеслав Узелков повідомив, що зробив пропозицію новій обраниці. Дізнайтеся, як на заручини колишнього чоловіка відреагувала Марина Боржемська.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші