Лайм

Відомий український блогер Юрій Ворожко раптово помер у басейні

У чоловіка залишилися вагітна дружина та двоє дітей

У басейні раптово помер 32-річний український блогер Юрій Ворожко. Трагедія сталася в одному із спортивних комплексів міста Кропивницький.

Інформацію "Суспільному" підтвердив керівник даного спортивного комплексу Гарік Хачатрян. Наразі невідомо, що стало що саме стало причиною загибелі, тому чоловік заявив, що прокоментує ситуацію лише після надання висновків судово-медичної експертизи.

Читайте також: Зірка фільму "Капітан Марвел" помер у віці 49 років від ускладнень рідкісної хвороби.

Юрій ВорожкоФото: instagram.com/yura_vorozhko

Також новину про загибель чоловіка журналістам Суспільного повідомили його рідні й речниця поліції в області Віталіна Бевзенко. "Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи", - зазначила речниця.

Фельдшер Сергій Табачук розповів, що отримав виклик о 10:11 годині. На місці він був о 10:16 і побачив, як інструкторка надає першу домедичну допомогу. Фахівець провів серцево-легеневу реанімацію, яка, на жаль, не не принесла ефекту, після чого було зафіксовано смерть Ворожка.

Читайте на тему: Переїхали тіло машиною: нові подробиці вбивства в Іспанії льотчика, який перегнав Мі-8 з РФ до України.

Фото: instagram.com/yura_vorozhko

Що відомо про блогера Юрія Ворожка

31-річний чоловік здобув популярність на YouTube, де на його канал Vorozhko UA було підписалося більше 1 млн. людей. В соціальній мережі TikTok за українцем стежили близько 500 тис, а в загальній кількості його контент набрав понад 18 млн. переглядів.

Напередодні смерті Ворожко заявляв, що припиняє вести канал російською мовою. В рамках власного проекту "Роби добро" він влаштовував соціальні експерименти, головною ціллю яких була допомога безхатькам та іншим нужденним людям.

У зірки соцмереж залишилася вагітна дружина і двоє дітей. Незадовго до трагедії, всього 4 дні тому, чоловік і його обраниця оголосили в Instagram, що у них народиться ще одна донечка. Також у чоловіка залишилися син і донька.

блогер з вагітною дружиною та дітьмиФото: instagram.com/yura_vorozhko

  • Лікувався у стаціонарі: раніше вдова Віталія Білоножка розповіла про його хворобу і смерть.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни