Лайм

Зірка фільму "Капітан Марвел" помер у віці 49 років від ускладнень рідкісної хвороби

У знаменитості залишилися дружина і двоє дітей

Канадський актор Кеннет Мітчелл, відомий за ролями у фільмах та серіалах "Зоряний шлях: Діскавері" і Marvel "Капітан Марвел", помер внаслідок ускладнень, пов'язаних з БАС (бічним аміотрофічним склерозом). Чоловікові було 49 років.

"Протягом п'яти з половиною років Кен стикався з низкою жахливих проблем, пов'язаних з хворобою. І у справжньому, присутньому йому лише стилі, міг піднятися над кожним випробуванням, далі жити повним і радісним життям, насолоджуючись сповна кожною миттю. Він жив за принципом: "кожен день - це подарунок", - повідомляється на офіційній сторінці знаменитості в Instagram.

Читайте також: Зірка серіалу "Клон" Жандіра Мартіні померла від онкологічної хвороби.

Фото: instagram.com/mr_kenneth_mitchell

Діагноз БАС акторові поставили у 2018, а з 2019-го він користувався колісним кріслом.

"У певному сенсі я намагаюся бачити в цьому красу. Я ніколи не забуду, що мені сказав один із моїх колег по фільму "Зоряний шлях", який теж пережив складні часи, пов'язані з хворобами. Він говорив мені: "У тебе є вибір". Ви можете сприймати це по-різному, але спробуйте подивитися на це як на подарунок, завдяки якому ви можете відчути життя так, як більшість людей його не відчуває", - коментував Мітчелл свій діагноз.

Також у інтерв'ю виданню People зірка розповідав, що через хворобу йому довелося відмовитися від головної ролі телевізійному шоу, яке потребувало від нього переїзду до Ньюфаундленду:

"Я хотів бути ведучим цього шоу. Я справді хотів цієї відповідальності, але, зрештою, продовжувати цю справу було б неправильно".

Читайте на тему: Помер Джеймс Коттак - колишній барабанщик гурту Scorpions.

діазноз актору поставили у 2018 роціФото: instagram.com/mr_kenneth_mitchell

Мітчелл народився в Торонто, Онтаріо, Канада. Навчався в Гвельфському університеті, де вивчав ландшафтну архітектуру, та грав у шкільній футбольній команді як нападник.

За свою кар’єру актор встиг знятися в понад 60-ти проектах. У списку найвідоміших з них: ролі в серіалах "Анатомія пристрасті", "Грімм", "Обмани мене", "Касл" і "C.S.I. Місце злочину". Особливо глядачам запам'яталися і полюбилися його персонажі Ауреліо в "Зоряний шлях: Дискавері" і Джозеф Денверс у "Капітан Марвел", які принесли чоловікові справжню популярність та визнання.

У травні 2006 року Мітчелл одружився з актрисою Сьюзен Мей Пратт. У шлюбі у пари народилося двоє дітей: дочка (2007 р.н.) і син (2012 р.н.).

До слова, бічний аміотрофічний склероз (лат. sclerosis amyotrophica lateralis) - це прогресуюче нейродегенеративне захворювання, яке вражає клітини головного та спинного мозку, які відповідають за довільні рухи. З цим діагнозом боролися такі відомі люди, як бейсболіст Лу Геріг, англійський фізик-дослідник Стівен Гокінг, американський політик Генрі Воллес.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми