Лайм

Вагітна дружина Євгена Кота розповіла, де вирішила народжувати задля безпеки дитини

В Україні чи за кордоном

Євген Кот і Наталія Татаринцева, які незабаром вперше стануть батьками, охоче діляться подробицями підготовки до заповітного народження малюка. Нещодавно подружжя зробили прогноз щодо статі майбутньої дитини, а тепер розповіли, де і як збираються народжувати.

В інтерв'ю INSIDER пара зізналася, що їхній первісток з'явиться на світ в Україні, оскільки для них важливо народжувати на рідній землі. За словами подружжя, у нашій країні є способи зробити це безпечно, і зараз вони у пошуках такого місця.

Читайте також: Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні чи за кордоном.

Фото: insider.ua

"З пологовим будинком ми ще не визначилися, але точно підберемо для себе найкращий і найкомфортніший варіант. Сто відсотків – це буде в Україні, нам нецікаво народжувати десь за кордоном, хочемо, щоби це було вдома, на рідній землі. У нас чудові лікарі, у нас багато можливостей зробити це безпечно. І завжди є, у разі чого, рідні люди поруч", - сказала Наталя, яка багато років не могла завагітніти.

Дружина Євгена додала, що у них будуть партнерські пологи. Пара хоче разом зустріти довгоочікуваного малюка, а у перервах між переймами танцювати, співати, знімати контент, щоб потім переглядати і сміятися.

Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Євген Кот і Наталія Татаринцева разом вже понад п'ять років, і весь цей час мріяли стати батьками. Завагітніти чемпіонці України з художньої гімнастики та чотириразовій чемпіонці світу з танців на пілоні заважали "відлуння спорту".

Спортсменка не опускала й руки та продовжувала йти до своєї головної мрії – стати мамою. І от, у грудні 2023-го Татаринцева і Кот повідомили про вагітність. Зараз пара готує гендер-паті, де оголосить стать майбутньої дитини.

"Вже за пару тижнів ми відкриємо цей конверт та дізнаємось стать нашого маля. Дуже хочеться підглянути уже, але ми хочемо зафіксувати в памʼяті цю подію, тому дочекаємось гендер паті, - писав Кот в Instagram тиждень тому. - Цікаво чи збудуться мої сни на рахунок статі, бо сняться весь час. Поки не буду говорити, хто мені сниться!".

Фото: instagram.com/kot_jenya

Раніше про вагітність оголосила Джамала. Для співачки та її чоловіка Бекіра це буде вже третя дитина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"