Лайм

Дочка Олі Полякової відповіла на звинувачення у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень

Зірка соцмереж розповіла свою версію ситуації, що сталася

Старша дочка Олі Полякової Марія, яка пережила кілька госпіталізацій за останні 3 місяці, прокоментувала звинувачення у крадіжці на свою адресу. Подібні заяви в її сторону з'явилися від імені одного українського бренду.

Так, українська марка одягу звинуватила 18-річну блогерку у тому, що вона украла їхніх речей на суму майже 8 тисяч грн. За словами представників магазину, з донькою співачки вони домовилися про рекламу ще в серпні минулого року, узгодили всі деталі і надіслали Марії одяг, однак вона так і не зробила рекламу. Спершу, як говорить магазин, вона давала обіцянки, а потім взагалі перестала виходити на зв'язок.

Читайте також: Wellboy розповів, як помирився зі своїм лейблом після судів і звинувачень у співпраці з росіянами.

Фото: скриншот з TikTok

Представники марки кажуть, що намагалися вирішити цю ситуацію мирно та не виносити скандал на публіку, але, коли побачили, що Полякова-молодша носить їхні речі, то вирішили розкрити подробиці конфліктної ситуації.

"До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі", - йшлося у повідомленні магазину.

Тим часом Маша спростувала подібні звинувачення та в Instagram-stories розповіла свою версію подій. Вона підтвердила, що дійсно отримала замовлення на рекламу від даного бренду, проте не змогла виконати обіцянку, оскільки потрапила до лікарні.

"Нещодавно в Інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці, - говорить дівчина. - Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу".

Читайте на тему: Хто не робить помилок? Даша Трегубова стала на захист Решетніка і Горбунова після низки скандалів.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Також донька знаменитості зауважила, що пропонувала заплатити за отримані речі, але так і не отримала рахунки. Наразі ж, як каже зірка соцмереж, бренд почистив їхню переписку та просто намагається таким чином пропіаритись за допомогою її імені:

"На жаль, люди не ввійшли в моє положення і вирішили просто хайпонути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили листування і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги".

  • Раніше Поялква-молодша розповіла, де живе і як заробляє близько 100 тисяч гривень щомісяця.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації