Лайм

У Jerry Heil та Alyona Alyona на "Євробаченні-2024" з'явився серйозний конкурент на перемогу

Букмекери вкотре оновили свої прогнози

Перед "Євробаченням-2024" прогнози букмекерів на переможця активно оновлюються. Згідно з новими ставками, Україна продовжує лідирувати, проте у нашої країни з'явився серйозний конкурент. Хто дихає в спину Alyona Alyona і Jerry Heil та який у них із головним суперником відрив – далі у нашому матеріалі.

За новими даними сайту Eurovisionworld, українські артистки, як і раніше, є лідерами з 16-відсотковою ймовірністю перемоги. Однак після Нацвідбору у Хорватії представник цієї країни високо піднявся у букмекерській таблиці, посівши другий рядок. Його коефіцієнт наразі - 11%, що лише на 5% менше, ніж у конкурсанток з України.

Читайте також: Навіть ціною неучасті: Ізраїль відмовився змінювати "політизовані" слова у пісні для "Євробачення".

Alyona Alyona і Jerry Heil пророкують перемогу на "Євробаченні-2024" Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Хорватію на "Євробаченні-2024" представить 28-річний співак Марко Пурішич, який виступає під сценічним ім'ям Baby Lasagn. Його музику описують як суміш поппанку, техно, металу та хаузу.

На конкурс у Мальме хорватський виконавець поїде з піснею "Rim Tim Tagi Dim" – розповідь про подорож молодого хлопця з Хорватії у пошуках світлого майбутнього в іншій країні.

Baby Lasagn Фото: instagram.com/the_baby_lasagna_

Представника Хорватії на "Євробаченні-2024" обрали 25 лютого у фіналі місцевого Нацвідбору – Dora 2024. Цікаво, що Україна була причетна до вибору конкурсанта з цієї країни.

Переможця хорватського відбору обирали за результатами голосування глядачів (50%) та національного (25%) і міжнародного журі (25%), до складу якого увійшла команда Суспільного Мовлення. Українське журі оцінило виступ Baby Lasagn у 10 балів.

До складу журі Dora 2024 з України увійшли: музична продюсерка Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2023" Світлана Тарабарова, виконавчий продюсер "Радіо Промінь" Максим Яковенко та голова делегації України на "Євробаченні" Оксана Скибінська.

Команда Суспільного зазначила, що окрім Хорватії, практику залучення міжнародного журі до вибору представника на "Євробаченні" запровадили щонайменше сім інших країн-учасників конкурсу, зокрема Естонія, Люксембург, Норвегія, Німеччина, Фінляндія, Швеція та Ірландія. Минулого року українські експерти голосували у складі міжнародного журі Ірландії, Норвегії та Фінляндії.

Згідно з новими прогнозами букмекерів, на третьому місці знаходиться представниця Італії Анджеліна Манго (8%), на четвертому з 5% – Ісландія (країна ще не представила свого учасника). П'ятірку лідерів замикає конкурсант з Бельгії – співак Mustii з коефіцієнтом 5%.

Фото: eurovisionworld.com

"Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Україна виступить у першій половині першого півфіналу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності