Лайм

Що зараз з Дунканом Лоуренсом - переможцем "Євробачення", який зіграв весілля з чоловіком

Співак виграв конкурс пісні у 2019 році

Напередодні "Євробачення-2024", в якому Україну представить перспективний дует alyona alyona і Jerry Heil, саме час згадати про яскравих переможців, чиї пісні підкорили Європу. Серед них - Дункан Лоуренс з Нідерландів, який виграв конкурс у 2019 році з ліричною баладою "Arcade".

Читайте також: Як склалася доля Дани Інтернешнл - трансгендерної співачки, яка виграла "Євробачення" з хітом "Diva".

Співаку було 24 роки, коли він став переможцем "Євробачення", і конкурс, за яким стежило близько 200 млн. глядачів у всьому світі, став довгоочікуваним поштовхом у його кар'єрі. Після перемоги на "Євробаченні" Лоуренс грав на великих концертах у Нідерландах, мандрував Європою з промо-турами та випустив свій другий сингл. При цьому через пандемію Covid-19 він став єдиним переможцем "Євробачення", який утримував свій статус два роки поспіль.

Дункан Лоуренс – переможець "Євробачення-2019" Фото: Getty Images

Нідерланди - невелика країна, тому невдовзі після конкурсу Дункан перетнув океан і переїхав до Лос-Анджелеса. Там він підписав контракт із великою звукозаписною компанією, а також познайомився з композитором та автором пісень Джорданом Гарфілдом, з яким у співака зав'язалися романтичні стосунки. Лоуренс не приховував, що є бісексуалом: камінг-аут він здійснив ще у 2016 році, будучи студентом коледжу.

Стосунки Лоуренса та Гарфілда розвивалися стрімко. Пара заручилася, і чоловіки не могли приховати свого щастя. "Я найщасливіша людина на світі. Я зробив пропозицію Дункану, і він відповів "так". Я ніколи ще не був такий щасливий. Я виходжу заміж за розумну, талановиту, геніальну і мужню людину. А ще - за свого кращого друга", - зізнався Гарфілд.

Читайте також: Що сталося з Марією Шерифович - переможницею "Євробачення", яка обійшла Вєрку Сердючку.

Дункан Лоуренс та його обранець Джордан Гарфілд Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

У серпні 2023 року закохані зіграли весілля. Співак показав у Instagram кадри романтичної церемонії у замку-готелі у Швеції. Наречені були одягнені в елегантні чорні смокінги, лацкани яких, як і простір навколо, були прикрашені білими гіпсофілами.

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Разом із Гарфілдом Дункан Лоуренс випустив свій перший альбом, тому пару пов'язує і творче партнерство. "Ми дійсно пізнали одне одного краще завдяки написанню музики. Тому що ви разом розповідаєте історії зовсім по-різному, і ви дуже глибоко занурюєтеся в ці історії", - говорив співак.

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Яким був Дункан Лоуренс до популярності

Дункан Лоуренс виріс у дуже маленькому містечку у Нідерландах. Вихованням хлопчика здебільшого займалися бабуся та дідусь, оскільки його розлучені батьки заробляли на життя. Він почав писати пісні у дуже ранньому віці, і музика стала для Дункана порятунком від жорстокості реального світу. Причина в тому, що Лоуренс у дитинстві та підлітковому віці був жертвою булінгу – знущань з боку хуліганів.

Читайте також: Що сталося з Кончітою Вурст - переможцем "Євробачення" в образі бородатої жінки, який лікувався від ВІЛ.

Дункан Лоуренс був жертвою знущань хуліганів у дитинстві та підлітковому віці Фото: Getty Images

"З мене знущалися з чотирьох років до 18. Так що, по суті, музика була моєю безпечною гаванню, і це був мій спосіб знайти надію, створити світ, в якому я міг бути просто самим собою, - говорив артист в інтерв'ю. - Це зробило мене тим, ким я є сьогодні. Це важко, коли проходиш через це, але тепер мені добре. Я можу займатися тим, що люблю. Я також можу зв'язатися з людьми, з яких потенційно знущаються. Можливо, вони знаходяться в такій самій ситуації. Хочу сказати, що якщо я, маленький сільський хлопчик із Нідерландів, зміг зробити це, то і вони зможуть здійснити свої мрії".

До участі в "Євробаченні-2019" Дункан Лоуренс навчався у рок-академії, виконував кавери та брав участь у "Голосі Голландії", де переміг. Пісня "Arcade", яка принесла йому тріумф на музичному конкурсі, стала його першим випущеним синглом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків