Лайм

Гібридизм та ганьбисько: Ірина Фаріон рознесла представниць України на "Євробаченні-2024"

Жінка здивувала новою заявою

Поки одні представники українського шоу-бізнесу наголошують на недоцільності участі України у "Євробаченні" під час війни, мовознавиця Ірина Фаріон прокоментувала псевдоніми та вибір пісні цьогорічних представниць на міжнародному пісенному конкурсі. Зокрема, вона пояснила, чому їй не подобаються вибрані артистками імена, а також написана конкурсна пісня.

Так, у студії радіо "Хвиля гір" Фаріон зауважила, що не слідкує за подіями музичного заходу, оскільки "не слухає попсу". Що стосується alyona alyona та Jerry Heil, які будуть представляти нашу країну на "Євробаченні-2024", то філологиня щиро не розуміє їхніх псевдонімів.

Читайте також: Ізраїль на "Євробаченні-2024" представить співачка, яка жила в Москві і виступала в окупованому Криму.

Ірина ФаріонФото: facebook

"Що з ними є? Вони звідки? Альона приїхала з Саратова? З Петербурга, з Москви, якщо вона Альона? Власне ім'я – це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великобританії? З США? Ганьбисько на весь світ!" - говорить стосовно цього вона.

Окрім того, Фаріон не в захваті від того факту, що пісня Teresa & Maria написана двома мовами - українською та англійською. Також філологиня поділилася, що їй заблокували сторінку у Facebook через допис про виконавиць. Вона припустила, що так трапилося з тієї причини, що у пості були присутні образливі слова про артисток. Тим не менше, сама Фаріон каже, що лише сказала правду:

"Для того, щоб показати культуру України, вони співають то українською, то англійською. Що це за гібридизм? Ви хочете, щоб я дослухалася до протилежної думки, хай вона собі існує. Але є й моя думка! Мені, до речі, через це заблокували фейсбук. Це називається демократія?".

Читайте на тему: Співачка з України пройшла у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024" у Швеції: що про неї відомо.

alyona alyona та Jerry Heil - представниці України на "Євробаченні-2024"Фото: instagram.com

Нагадаємо, раніше ведучий Нацвідбору на "Євробачення 2024" Тимур Мірошниченко говорив, що не розуміє невдоволення українців з приводу участі у міжнародному конкурсі. Він поділяє думку багатьох, що зараз у пріоритеті - витрати на підтримку ЗСУ. Проте, на його думку, культурні проекти також мають залишатися.

"Представлення України на міжнародній арені зараз є обов'язковим, щоб український прапор висів на плечах усіх наших представників, на всіх можливих змаганнях, у тому числі пісенних. Культура - це важливо", - зазначав шоумен.

"Євробачення-2024" пройде у шведському місті Мальме. Перший та другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня. Гранд фінал - 11 травня. Раніше Європейська мовна спілка повідомила, що у цьому році в заході візьмуть участь 37 країн. Після 31-річної перерви на конкурс повернеться Люксембург, у той час як Румунія не братиме участі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу