Лайм

Хто буде головними конкурентами України на "Євробаченні-2024": букмекери зробили прогнози

Фахівці назвали лідерів музичного змагання

Букмекери оновили свої прогнози стосовно можливого переможця на "Євробаченні-2024". Так, лідерами залишаються представниці України alyona alyona і Jerry Heil з піснею про матір Терезу. На думку експертів, вони мають найбільше шансів зайняти перше місце, а саме - 18%.

Відповідна таблиця опублікована на сайті Eurovision world. На другому місці за Україною Італія - з коефіцієнтом 8%. Третє місце зайняла Хорватія - 7%.

Читайте також: "Антитіла" пояснили, чому вони проти участі України у "Євробаченні" під час війни.

прогнози букмекерівФото: eurovisionworld.com

Четверте, п'яте, шосте та сьоме зайняли Ізраїль, Швеція, Бельгія та Великобританія – 6, 5, 5, і 5%. Далі theLime розповість, які пісні деякі з учасників підготували для міжнародного пісенного конкурсу, який цього року пройде у місті Мальме, Швеція. Нагадаємо, Хорватія та Швеція ще не визначили своїх представників на масштабному заході. До слова, у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024" у Швеції пройшла співачка з нашої країни.

Україна

alyona alyona і Jerry Heil представлять нашу країну з піснею Teresa & Maria, яка, окрім мільйонів прослуховувань на стрімінгових сервісах, стала також причиною критики. У пісні можна почути такі слова: "З нами мама Тереза і Діва Марія. Босі, ніби по лезу, йшли по землі" . І саме ці рядки викликали неоднозначну реакцію слухачів: комусь сподобалися, комусь, навпаки, здалися не зовсім доречними.

Італія

Цю країну представлятиме цьогорічна переможниця фестивалю в Сан-Ремо виконавиця Анджеліна Манго з піснею La noia, що перекладається як "нудьга".

Читайте на тему: Представницю Польщі на "Євробаченні-2024" звинуватили у нечесній перемозі у відборі.

Ізраїль

Представницею Ізраїлю на Пісенному конкурсі "Євробачення-2024" буде 20-річна Еден Голан, яка 13 років жила в Росії, а в рідну країну повернулася близько двох років тому. Пісня конкурсантки вже мала бути представлена, проте презентацію відклали на прохання EBU. Детальніше про це – читайте тут.

Еден ГоланФото: instagram.com/thenextstarisrael

Бельгія

Цю країну представлятиме співак та шоумен Томас Мустін, який виступає під псевдонімом Mustii. Він також відомий безліччю ролей у театрі, на телебаченні та в постановках стримінгової компанії Netflix, включаючи популярні бельгійські серіали La Trêve, Un Petit Boulot та L'Echange des Princesses.

Читайте на нашому сайті: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

Великобританія

Поп-співак Оллі Александр представлятиме Сполучене Королівство на пісенному конкурсі у цьому році з піснею Dizzy. Артист говорив, що продемонструє "електронну музику, під яку можна буде танцювати". Композицію для нього написали Олександр і Денні Л. Харлі, які продюсували хіти для Dua Lipa, Chic і Charli XCX.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"