Лайм

Мене захейтять: Тетяна Літвінова висловилася щодо можливої мобілізації єдиного сина

Знаменитість не хоче, щоб її дитина воювала

Тетяна Літвінова, чий будинок під Києвом постраждав внаслідок ракетної атаки росіян, виховує сина Володимира. Єдиній дитині екссудді кулінарного шоу "МастерШеф" нині 24 роки. Вік хлопця наближається до призовного, і його зіркова мати розповіла, як ставиться до його можливої мобілізації.

В інтерв'ю Славі Дьоміну кулінарка зізналася, що тема мобілізації для неї дуже болісна. Бо, за словами Тетяни, насамперед вона – мама, а вже потім – українка.

Читайте також: Всі сини: Надія Матвєєва пояснила, чому не відмовляла єдину дитину йти у ЗСУ.

Тетяна Літвінова Фото: instagram.com/tanita_litvinova

"Я боюся навіть дихати, коли чую й думаю про це, просто завмираю. Я мама, по-перше, а потім вже українка і все інше. Мене зараз захейтять, що хтось повинен... Але я не можу, я - мама. Я народила цю дитину, виносила, виховувала все життя, він у мене один. Це дуже важко. Це дуже складне питання. Це як розірватись на дві частини", - сказала Літвінова у проекті "Слава+".

Знаменитість додала, що її син активно допомагає українським військовим зборами та закупівлям машин, але не афішує цього.

"Я сподіваюся, що буде така якась можливість у нашій країні, що вже не підуть діти туди для того, щоби захищати країну", - висловила вона надію.

Володимира Тетяна народила у першому шлюбі, який розпався у 2008 році. Освіту хлопець здобував у США, але залишитися жити за кордоном не захотів. Син Літвінової повернувся в Україну і закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Нині він живе у Києві.

Тетяна Літвінова з сином Фото: instagram.com/tanita_litvinova

"Не хоче жити за кордоном. Це такий свідомий вибір. Він мав увесь світ, він вільно розмовляє англійською, з 14 років сам подорожував, літав, квитки бронював... він такий досить прокачаний. Але він розчарувався в Америці. Він вирішив, що тут для нього є більше шансів, з його можливостями, з його досвідом, з його освітою, щоб себе якось просувати. Тут середовище для нього більш органічне. Він любить свою країну", - сказала вона.

Раніше Тетяна Літвінова показала останнє фото з другим чоловіком, бізнесменом Ярославом Трухановим. Пара розлучилася у 2021 році після дев'яти років стосунків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші