Лайм

Олег Скрипка заявив, що в Україні жінки пригнічують чоловіків і чинять над ними насильство

Артист поділився своєю думкою з цього приводу

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, який в минулому відзначився не однією скандальною заявою, цього разу висловився на рахунок становища чоловіків в українському суспільстві. На думку артиста, в більшості сімей вони "не мають права слова" та "потерпають від насильства" зі сторони своїх дружин.

Таку думку виконавець озвучив в інтерв'ю Ользі Нємцевій в рамках телемарафону. Він зауважив, що подібна ситуація нібито замовчується як і у випадку "зі злочинами московських попів". Чоловік додав, що раніше про ці випадки говорили досить обережно і лише зараз "питання злочинності" нарешті починають порушуватися.

Читайте також: Учасниця "Міс Європи" з Білорусі визвірилася на українку, яка розповіла про погрози на конкурсі.

Фото: YouTube

У якості прикладу музикант заговорив про оплату праці чоловіків і жінок. Він сказав, що, наприклад, в модельному бізнесі, на його думку, жінки отримують більші суми, аніж чоловіки. Конкретну ситуацію знаменитість називати не став, але при цьому висловив цілковиту впевненість у тому, що існують інші сфери, де жінки заробляють більше за той же об’єм роботи.

"Рівноправʼя – це комунізм. Ці елементи комунізму треба з голови викидати... У нас, коли чоловік приходить додому, він не має права слова. Це дві третини українських родин. Коли чоловіки: "А можна я щось скажу?", а йому: "Мовчи!" Давайте поважати права жінок і права чоловіків", - говорить фронтмен "ВВ".

Скрипка також зазначив, що в першу чергу варто думати про повагу, а не про права. Він пригадав популярну нині у суспільству тезу, що впевнена жінка, яка може постояти за себе, - "молодець і королева", у той час як чоловік з подібною поведінкою буде вважатися "не джентльменом".

Читайте на тему: Дочка Олі Полякової відповіла на звинувачення у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень.

Фото: instagram.com/o.skrypka

Зірка підсумував, що більшість людей мовчать про статистику жіночих злочинів по відношенню до чоловіків так само, "як до повномасштабної війни, коли злочини вчиняли московські попи".

Нагадаємо, у минулому співак в своїх інтерв'ю відзначився скандальними висловами. Зокрема, лідер "ВВ" заявляв, що "фемінізм перешкоджає популяції людей", а "красиві жінки самі винні у насильстві та агресії" чоловіків до них. Подібні заяви призвели до того, що концерти музиканта в Україні та за кордоном почали скасовувати.

"Створюється контент, беруться інтерв'ю, інтерпретуються, ставляться акценти і, на жаль, це працює. За кордоном створюється мій імідж як фашиста, екстреміста, терориста. І на рівні мерій, західних країн, міст скасовуються мої концерти. В Україні зовсім інші акценти виставляються: що я колаборант, ненавиджу природу, жінок, світ", - коментував артист ситуацію, у якій опинився.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми