Лайм

Куди зник Дзідзьо: Михайло Хома пояснив, чому відмовився від веселого сценічного образу

Зірка поділився подробицями

Співак Михайло Хома, більше відомий публіці під псевдонімом DZIDZIO, який нещодавно висловився про мобілізацію зірок, останнім часом перестав виступати у своєму звичному амплуа. Лише нещодавно артист пояснив, чому вирішив відмовитися від образу, який полюбився слухачам за роки його активної кар’єри.

Свою думку з цього приводу виконавець озвучив в інтерв'ю для Spring of Life Church. Зокрема, він зазначив, що вирішив відійти від звичного сценічного вбрання та манери поведінки, оскільки вважає, що у період повномасштабної війни виконувати розважальні веселі пісні – не найкраща ідея.

Читайте також: Куди зникла Альона Вінницька, яка на початку повномасштабної війни розповідала про чоловіка в ТРО.

Михайло ХомаФото: instagram.com/dzidzio

Більше того, чоловік додав, що наразі переживає трансформацію, яка у тому числі позначається і на його творчості. Артист також сказав, що не буде квапитися із поверненням народного улюбленця DZIDZIO на сцену.

"Коли людині нема чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода, а коли в людини з’являється якась відповідальність, перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що потрібно трошки нести відповідальність за це. Це трансформація. Ми ростемо, і слава Богу. Не вічно у першому класі. Ми змінюємося. Я не знаю, може я став нудним для молоді", - коментує цю тему він.

Хома говорить, що образ виконавця DZIDZIO створювався для здобуття популярності та впізнаваності, і цієї цілі йому та його команді вдалося успішно досягти. Наразі ж, як наголошує музикант, прийшов час змінюватися:

"Я своє завдання на той час виконав. Багато хто впізнавав себе, і сказали, що це чесно. Адже я сценарій не писав. Мої фани повиростали. Ми змінюємося, і слава Богу, що так відбувається. Якби того росту не було, мені було б не цікаво. Приємно, що в мене складається враження, що я всіх знаю".

Читайте на тему: Як зараз виглядає Олег Винник, який живе у Німеччині: у мережі з'явилося фото співака.

Михайло Хома в образі ДзідзьоФото: instagram.com/dzidzio

Окрім того, Михайло також прокоментував своє ставлення до популярності та зізнався, за яким життєвим принципом робить той чи інший вибір. Чоловік поділився, що прислухається до внутрішнього голосу, який веде його та показує наступний крок, який варто зробити.

"Відомість — це дуже складно. Мені було дивно, чому люди, які дуже сильно хочуть, вони того не мають. А в них і ресурсу більше було. Яка Арена Львів, фільм. У мене ніколи ні на що не було грошей, але дуже велике бажання, - каже зірка. - Не до кінця я все вирішую. Там нагорі плани є, мене веде щось. Я іноді, коли не знаю що робити, я просто здаюся і кажу: „Веди мене, я йду за тобою“. Всередині це моя розмова".

Нагадаємо, попгурт DZIDZIO був створений у 2009 році за задумом і за підтримки Андрія Кузьменка та Олега Турка. Основа образу головного героя гурту, комедійного персонажа Дзідзя, була придумана Михайлом Хомою. Колектив виступає в жанрі "комедійного антигламурного попу". Найвідомішими піснями артиста є такі: "Я і Сара", "Каділак", "Мені повезло" та низка інших.

до створення гурту був причетний Андрій Кузьменко, який загинув у 2015 роціФото: instagram.com/dzidzio

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil