Лайм

Як зараз виглядає Олег Винник, який живе у Німеччині: у мережі з'явилося фото співака

Раніше зірка коментував питання виїзду з рідної країни

В мережі показали свіже фото Олега Винника, який, нагадаємо, після початку повномасштабної війни практично зник з публічного простору та виїхав до Німеччини. Відповідний кадр оприлюднила офіційна представниця артиста Валерія Барон.

Так, на своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала спільний зі знаменитістю знімок. Обидва позували на тлі берлінського Theater des Westens, який був відкритий у 1896 році для постановок легкого жанру, і який є одним із найвідоміших театрів мюзиклу у цій країні.

Читайте також: Сподіваюся, вони не повернуться: гуморист Фіма Константиновський послав Потапа, Винника і Яму.

Олег Винник і Валерія БаронФото: instagram.com/valery_baron

Барон у підписі до світлини зауважила, що зустрілася із чоловіком у свій день народження. "Дякую, Всесвіте, за моє явлення в цей день! Дякую, мій Новий рік!" - написала Валерія. У коментарях під дописом дехто з користувачів мережі зазначив, що Винник помітно змінився після переїзду до іншої країни. Можна побачити, що на фото він позував із довгим волоссям та в окулярах.

Нагадаємо, з лютого 2022 року виконавець майже зник із публічного простору та перестав виходити на зв'язок у соцмережах. Згодом, у липні того ж року, юристка співака зазначила, що він виїхав з України та перебрався жити в Берлін, Німеччина, де проходить лікування.

Раніше музикант повідомляв, що має рідкісну хворобу, яка завдяки сучасним способам лікування, сьогодні "не є такою страшною та летальною", як це було колись. Проте, за словами чоловіка, якщо не почати вчасне та якісне лікування, то можна опинитися в колісному кріслі.

"Слава Богу, що мене підняли і поставили на ноги. Це не одна і навіть не дві речі, які мене накрили. Я говорив, що не звертаю уваги на своє здоров’я. А потім одного дня в тобі раз, і вимикається все. На цю хворобу в Німеччині хворіють 2 відсотки. Сьогодні це вже не така страшна хвороба і не летальна. Але якщо не звертатися до лікаря, то за рік ти залишаєшся у візку", - коментував Винник тему свого здоров'я.

Читайте на тему: Потап розкрив своє місцезнаходження і знову нарвався на хейт у мережі.

як виглядав співак до початку повномасштабної війниФото: instagram.com/olegg.vynnyk

Після півторарічного мовчання знаменитість у новому інтерв'ю також заявив, що перетнув кордон України 26 лютого 2022. Як саме він це зробив, артист уточнювати не став. Але тоді ж зауважив, що вирішив перебратися до іншої країни, оскільки впевнений, що кожна людина має займатися своєю справою:

"Я мав поїхати туди, де я завжди робив і робитиму свої пісні. Так сталося, що всі пісні були написані тут, у Німеччині. По-іншому в мене якось не виходило в житті. Я буду вдячний людям, які мене зрозуміють. І ніколи не буду засуджувати тих, хто не розуміє. Звичайно, я на все це ображаюся. Але я ніколи зрадником у житті не був".

  • Також раніше у мережі з'явилися чутки, що Олег Винник планує заробити під прикриттям благодійності: що про це відомо.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни