RU  UA

Дізнатися

Забула про українське походження і працює в РФ: що стало з Анною Сєдоковою

Уродженка Києва будує кар'єру в Росії

Кілька колишніх учасниць гурту "ВІА Гра", включно з Надією Мейхер та Євою Бушміною, мовчать про війну попри українське походження. Те саме стосується і Анни Сєдокової, яка зараз живе в Москві і розважає росіян.

Після початку повномасштабної війни у 2022 році співачка взяла "творчу перерву" і оселилася в США, проте за короткий час повернулася до країни-терористки і відновила концертну діяльність. Нині місцем розташування її облікового запису в Instagram є Росія, і сама вона з гордістю виставляє напоказ свою діяльність.

Читайте також: Це непотріб: Анатолій Анатоліч гнівно висловився про Стужук, Тодоренко та Сєдокову.

Уродженка Києва не просто не виступила проти війни в Україні, а й спробувала виправдати своє мовчання.

"Моя позиція не сили та ненависті, а любові та прощення. Мати Тереза сказала: "Я ніколи не піду на мітинг ПРОТИ війни, але обов'язково піду на мітинг ЗА мир!" Можливо, я потраплю під роздачу, але для мене було важливо сказати, що ніхто в Україні не хоче війни. Що кожного ранку, ночі та дня ми просимо Боженьку припинити це божевілля", - писала вона в Instagram.

Поспішний виїзд з Росії у 2022 році Сєдокова пояснювала тим, що її багаторічна кар'єра негативно позначилася на її здоров'ї, тому вона вирішила поїхати і "розчинитися" в чоловікові. Цікаво, що в цей період у співачки минув термін дії посвідки на прожитвання в РФ, тому виконавицю могли депортувати.

Співачка-зрадниця, яка називає себе "людиною світу", заявила, що зараз живе "на дві країни", а у відмові від інтерв'ю протягом цього періоду звинуватила свого піар-менеджера.

Фото: instagram.com/annasedokova

Після повернення до Росії Седокова дала кілька інтерв'ю, в одному з яких заявила, що не спілкується зі своїми родичами в Україні – мамою та братом.

"Ми абсолютно не спілкуємося ні з мамою, ні з братом. Відчуття того, що ти один на цій планеті, воно дуже складне. Залишити дитину мені нема з ким. У мене немає жодної рідної людини. Є тітка, яка живе в Томську, але в неї своє життя", - розповідала співачка про свою родину.

Анна Сєдокова має трьох дітей: 20-річну доньку Аліну від футболіста Валентина Белькевича, 13-річну дочку Моніку від українського бізнесмена Максима Чернявського, 7-річного сина Гектора від російського бізнесмена Артема Комарова. Моніка Чернявська після розлучення залишилася у США з батьком, але регулярно літає до матері до Росії.

Читайте також: Зрадниця Maruv, яка розважала росіян, заспівала українською мовою та нарвалася на хейт.

Фото: кадр з інтерв'ю

Повернувшись до Москви у 2023 році, Седокова скаржилася на відсутність житла, машини та няні для своєї молодшої дитини. Але зрадниця впевнена, що завдяки "улюбленій професії", "чудовим мізкам" та "бажанню працювати" вона впорається з усіма труднощами.

Тоді співачка тимчасово розлучалася зі своїм третім чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, з яким жила в США. Заради цих стосунків їй довелося продати квартиру у російській столиці, яку вона брала в іпотеку. Нині пара знову разом, хоча Сєдокова працюєте у Росії, а Тімма – у Туреччині.

Фото: instagram.com/annasedokova

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии