Лайм

Багатодітна мама: Галь Гадот народила четверту дитину і назвала її символічне ім'я

У сім'ї акторки з'явилася ще одна дівчинка

38-річна ізраїльська акторка Галь Гадот та її 49-річний чоловік-продюсер Ярон Версано стали батьками вчетверте - у подружжя народилася ще одна донька. Вона з'явилася на світ майже через три роки після народження третьої дівчинки пари.

Приємною новиною зірка фільму "Чудо-жінка" поділилася на особистій сторінці в Instagram. Багатодітна мама опублікувала перше фото з новонародженою крихіткою та розкрила її символічне ім'я. Дівчинку назвали Орі, що на івриті означає "моє світло".

Читайте також: 40-річна супермодель Міранда Керр вчетверте стала мамою: фото.

Фото: instagram.com/gal_gadot

"Моя мила дівчинка, ласкаво просимо. Вагітність була нелегкою, але ми впоралися. Ти принесла стільки світла в наше життя, виправдовуючи своє ім'я Орі, що на івриті означає "моє світло". Наші серця переповнені подякою. Ласкаво просимо до нашого дому дівчаток, де тато теж дуже крутий", - написала акторка під фото, на якому ніжно притискає до грудей маленьку донечку.

Про четверту вагітність Галь Гадот шанувальники акторки не здогадувалися, тому новина про поповнення в сім'ї стала для багатьох приємною несподіванкою. Пдписники в коментарях залишають привітання й теплі побажання.

Нагадаємо, Галь Гадот та Ярон Версано познайомилися у 2006 році на вечірці в ізраїльській пустелі, а за два роки одружилися. У листопаді 2011 року у подружжя народилася їхня перша донька Алма. У березні 2017-го на світ з'явилася Майя, у червні 2021-го – Даніелла, а у березні 2024-го – Орі.

Фото: instagram.com/gal_gadot

Галь Гадот - ізраїльська акторка, найбільш відома за ролями Чудо-жінки Діани та Жизель Яшар у франшизі "Форсаж". У 2004 році вона стала "Міс Ізраїль" та представляла свою країну на конкурсі краси "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/gal_gadot

Раніше донька Інни Білоконь повідомила про вагітність: "Мама" Вєрки Сердючки стане бабусею.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації