Лайм

"Мама" Вєрки Сердючки стане бабусею: дочка Інни Білоконь повідомила про вагітність

Родина чекає на поповнення

Українська акторка Інна Білоконь, відома як сценічна "мама" Вєрки Сердючки, вперше стане бабусею. Донька артистки Яна оголосила про вагітність через чотири місяці після весільної церемонії.

На особистій сторінці в Instagram дівчина опублікувала чорно-білий знімок, на якому демонструє свої нові форми. Вона позує в довгій сукні пліссе, ніжно обіймаючи свій круглий животик. "Сімейні моменти", – так підписала фото майбутня мама.

Читайте також: "Мамі Сердючки" виповнилося 55 років: Інну Білоконь не впізнали без сценічного образу.

Фото: instagram.com/makohonyana_

В "сторіз" Яна показала ще один кадр із цієї ж фотосесії, де постає вже з чоловіком. Дочка Інни Білоконь не стала розкривати термін вагітності, але, судячи з розміру живота, дитина в її сім'ї з'явиться вже скоро.

Фото: instagram.com/makohonyana_

Донька "мами" Вєрки Сердючки вийшла заміж на початку листопада 2023 року. Ім'я свого обранця, а також чим він займається дівчина, розсекречувати не поспішає.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Яну Інна народила у шлюбі з Олегом Білоконь, за якого вийшла заміж ще в юності. Це єдина дитина у подружжя, яке разом вже понад 30 років. Сім'я живе у Полтаві і має там невеликий бізнес – розведення породистих собак.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Інна Білоконь рідко говорить про особисте життя, а також нечасто публікує сімейні світлини у соціальних мережах, тому довгий час їй приписували роман із Андрієм Данилком. Артист, який жодного разу не був у шлюбі, зізнавався, що його сценічна "мама" - його найкраща подруга і найближча людина, а також говорив, що "одружений на сцені".

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Раніше Андрій Данилко, який минулого року відзначив 50-річчя, розповів, чому в нього немає сім'ї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС