Лайм

Вже не можемо дочекатися: Євген Кот і його дружина оголосили стать майбутньої дитини

Про вагітність пара розповіла наприкінці минулого року

Хореограф Женя Кот і його обраниця Наталія Татарінцева, які невдовзі стануть батьками, розсекретили стать дитини. Закохані влаштували з цієї нагоди вечірку baby shower, під час якої дізналися, що у них народиться дівчинка.

Відео зворушливого моменту пара опублікувала в Instagram. Так, в ролику можна побачити, що на гендер-паті з'явився яскраво-рожевий дим, що вказало на те що у родини буде донька. "Привіт, наша дівчинко. Тепер я тато, а я мама найчарівнішої квіточки. Ми вже не можемо дочекатися коли побачимо тебе, наше котенятко", - йдеться у публікації.

Читайте також: 40-річна супермодель Міранда Керр вчетверте стала мамою: фото.

Татарінцева і КотФото: instagram.com/kot_jenya

В Instagram-stories родина показала фото, зроблені в ресторані, а також отримані подарунки та багато квітів, які принесли гості. Серед присутніх на вечірці були танцівниця Ілона Гвоздьова, акторка Ксенія Мішина та інші друзі і колеги пари.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Нагадаємо, про довгоочікувану вагітність Кот і Татарінцева оголосили наприкінці минулого року. Стати батьками вони мріяли тривалий час, проте цій мрії не вдавалося здійснитися через проблеми зі здоров'ям танцівниці, пов'язані з професійним спортом. Як відомо, Наталія - семиразова чемпіонка України, Європи та світу з гімнастики. Раніше жінка ділилася, що лікарі навіть ставили невтішний діагноз – безпліддя. На спроби завагітніти у родини пішло близько чотирьох років. Вони працювали з репродуктологом та навіть були готові до процедури ЕКО.

Читайте на тему: Вагітна Лілія Ребрик оголосила, що йде в декрет: зірка вже готується до пологів.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ЄВГЕН КОТ (@kot_jenya)

Пізніше закохані вирішили, що просто чекатимуть настання дива. Їхні сподівання таки справдилися. "Обійняли одне одного і вирішили просто чекати, поки до нас прийде наше диво. Тим часом кохались, жили наше життя, створювали нові проєкти і були готові до всього, що до нас приходить. А прийшло найочікуваніше в найнеочікуваніший момент, і ми до цього готові", - ділилися майбутні батьки радісною звісткою.

Татарінцева та Кот одружилися у січні 2019 року. Вони познайомилися під час зйомок шоу "Україна має талант": Наталія тоді була там учасницею, а Євген працював режисером-постановником номерів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв